Vivo NEX 3'ün Yüzde 99.6 Ekran/Gövde Oranına Sahip Olacağı Resmen Açıklandı

33
7
1
0
0
Çinli bir teknoloji üreticisi olan Vivo'nun yeni telefonu NEX 3, 16 Eylül'de tanıtılacak. Telefonun tanıtılmasına kısa bir süre kala yeni modelle ilgili açıklamalarda bulunan şirketin Ürün Müdürü Li Xiang, Vivo NEX 3'ün kullanıcılara yüzde 99.6 oranında ekran kasa oranı sunacağını açıkladı.

Akıllı telefon sektörü son birkaç yıldır Çinli üreticilerin etkisi altına girmiş durumda. Çok sayıda teknoloji üreticisi, sundukları hem farklı hem de uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çekmek ve akıllı telefon sektöründe tanınmış bir marka haline gelmek istiyor.

Çin'in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi de Vivo. Şirketin "NEX" ailesi, her versiyonuyla adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Öyle ki ilk NEX modelinde açılabilir ön kamera teknolojisini ilk kez kullanan şirket, NEX 2 modelindeyse çift ekran teknolojisine yer verdi ve bu özellik, telefon piyasaya sürüldüğü dönem çok konuşuldu. Şirket şimdiyse NEX 3'ün tanıtımı için gün sayıyor ve bu telefon, kendine has bir ekranla geliyor.

Vivo NEX 3

Vivo, NEX 3'te kullanılan ekran panelini "şelale" olarak nitelendiriyor. Bunun nedeniyse NEX 3'ün sahip olduğu ekran kavisinin bugüne dek gördüklerimizden çok daha fazla olması. Telefonun ekranı neredeyse kasanın arka kısmına kadar devam ediyor ve bu da NEX 3'e farklı bir hava katıyor.

Şimdiyse Vivo'nun Ürün Müdürü Li Xiang, NEX 3'le ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Xiang, NEX 3'ün ekran kasa oranının yüzde 99.6 olacağını açıkladı. Bu oranı endüstri standartları çerçevesinde hesapladıklarını açıklayan Xiang, önümüzdeki altı aylık süreçte başka hiçbir telefonun NEX 3'ün sunduğu ekran vücut oranını sunamayacağını cümlelerine ekledi.

Vivo, NEX 3 modelini 16 Eylül'de tanıtacak. Yaklaşmakta olan modelde 6.89 inç boyutundaki FHD+ AMOLED ekran, kullanıcılara ekran üzerinden parmak izi okuyucu sensörü ile sunulacak. Ayrıca NEX 3, 16 megapiksel çözünürlüğünde iki ön kameraya ve 64 megapiksel ana arka kameranın bulunduğu üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. 4.500 mAh kapasiteli bir bataryanın bulunacağı Vivo NEX 3, 44 watt hızlı şarj desteğiyle de kullanıcılara etkileyici bir batarya dolum süresi sunacak. Snapdragon 855+ işlemcinin bulunacağı akıllı telefonda 8 GB ve 12 GB'lik RAM seçeneklerinin bulunması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/13/vivo-nex-3-to-offer-99-6-screen-to-body-says-nex-product-manager/
33
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
33
7
1
0
0