Çoğunlukla 18 Yaş Altı Kullanıcılara Hitap Eden Hint YouTuber, 'Müstehcen' Konuşmaları Nedeniyle Tutuklandı

25
10
4
1
1
Hindistan'da ünlü bir YouTuber olan Madan Kumar, müstehcen içerikli video yayınladığı gerekçesiyle eşi ile birlikte göz altına alındı. Aynı zamanda bir PUBG oyuncusu olan Madan, yayınladığı videolarda genellikle 18+ yetişkinlere hitap edecek şekilde açık seçik konuştuğu ancak çoğunlukla çocuklar tarafından izlendiği için Hindistan'da bulunan Çocuk Hakları Koruma Komisyonu'na şikayet edildi.

Kendine has sohbet tarzıyla Hindistan'da popüler olan Madan Kumar, hem ünlü bir YouTuber hem de PUBG oyuncusuydu. Bugüne kadar hazırlamış olduğu 18+ içeriklerle genellikle yetişkinlere hitap eden ünlü oyuncu, müstehcen içerik yayınladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Eşiyle birlikte Madan ve Toxic Madan 18+ gibi birçok YouTube kanalının yöneticiliğini yapan Madan, Hindistan'da yasaklanmış bir oyun olan PUBG'de canlı yayın yaptığı ve kadınlarla birlikte reşit olmayan çocuklarla müstehcen içerikli sohbet gerçekleştirdiği için evine polis tarafından baskın düzenlendi.

Madan'ın eşi de birkaç gün önce gözaltına alınmıştı

madan kumar

Madan'ın bir YouTube kanalı açmasındaki ilk amaç, ülkesindeki gençlere nasıl PUBG oynanır içerikli videolar hazırlamaktı. PUBG'nin Hindistan'da yayınlanmasının ardından VPN' sayesinde canlı yayın yapmaya başlayan YouTuber, daha sonra genellikle 18 yaş altındaki çocukların ilgisini çeken, müstehcen ve uygun olmayan muhabbetler kurmaya başladı. 

Polisin vermiş olduğu detaylara göre Madan'ın yaşadığı yerdeki Çocuk Hakları Koruma Komisyonu'na 160'a yakın şikayet geldi. Gelen şikayetlerin ardından Madan'ı ve eşini gözaltına alan polis, evlerinde düzenledikleri baskında Madan'a ait birçok dizüstü bilgisayar, telefon ve tablet ele geçirdi. Polis, aynı zamanda videolarda yer alan diğer insanları da araştırarak tutuklayacaklarını, Madan'ı yargılanmak üzeree Chennai'ye götürüleceğini dile getirdi.

Kaynak : https://indianexpress.com/article/cities/chennai/youtube-madan-arrested-in-dharmapuri-7364487/
25
10
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
10
4
1
1