18
13
1
0
0

Yine sizinle bir karşılaştırma videomuzla daha karşınızdayız. Ancak bu sefer bir çekiliş sürprizimizle birlikte karşınıza geldik. Apple'ın bu sene çıkardığı ve neredeyse donanımsal olarak birbirine oldukça benzeyen iPhone 8+ ve iPhone X'u hız testi başta olmak üzere bir çok açıdan karşılaştırdığımız bu videoda, iki cihazı enine boyuna inceledik diyebiliriz. 

Açılma hızı açısından ve cihazın genel performansı açısından iPhone 8+'ın daha önde olduğunu belirtmek gerekiyor. Ancak kamera ve ekran gibi günlük kullanımda sunduğu özellikler açısından da iPhone X çok daha özellikli bir telefon. Yine de cebinize veya zevkinize göre hangisini tercih edeceğiniz size kalmış. 

Artıway sponsorluğunda çektiğimiz bu videoda bir de sizin için iPhone 8+ çekilişi sürprizimiz de var. Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler ise şunlar:

  • Herhangi bir limit olmadan aşağıdaki linklerin herhangi birinden alışveriş yapmanız yeterli.
  • Artıway içerisinde bulunan rozet sisteminde 1. seviyeye yükselirseniz ikinci katılım hakkınız doğar.

Artıway'e üye olup iPhone 8+ Çekilişine katılmak için buradaki bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Ayrıca videoda da ayrıntılı bir şekilde bahsettiğimiz Artıway 11.11'e özele arttırılmış bonus için buradaki bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Yaptığımız karşılaştırma hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen video hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

18
13
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
13
1
0
0