iPhone 11 İçin Tasarlanan Duvar Kağıtları İndirmeye Sunuldu

17
9
7
6
1
Apple'ın yeni iPhone modelleri için hazırlanan duvar kağıtları, yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yeni duvar kağıtları, iPhone'larına yeni bir hava katmak isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

Apple'ın dün akşamki etkinliklerinde üç farklı iPhone 11 modeli duyuruldu. Apple'ın duyurduğu bu modeller iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'ti. Genelde yeni bir telefon duyurusu yapıldığında tüketiciler, bu telefonların duvar kağıtlarını da merak ediyorlar ve kendi akıllı telefonlarında deneyimlemek istiyor.

Hal böyle olunca da iPhone 11 serisinin duvar kağıtları merak konusu oldu ve kısa bir süre içerisinde bu modellere ait duvar kağıtları, internet ortamında yayılmaya başladı. Dilerseniz şimdi, yeni iPhone modelleri için hazırlanan duvar kağıtlarına daha yakından bakalım.

iPhone 11 duvar kağıdı

Son dönemlerde neredeyse her yeni akıllı telefon modelinde görmeye alıştığımız çentikler, yeni iPhone modellerinde de bulunuyor. Bu da duvar kağıtlarının bu ekrana tam olarak oturabilmesi için uygun bir yapıda olması gerektiğine neden oluyor. Dilerseniz şimdide, iPhone 11 için hazırlanan çentikle uyumlu duvar kağıtlarına daha yakından bakalım.

Çentikli duvar kağıtları

Burada bulunan bağlantıyı kullanarak yeni iPhone duvar kağıtlarını hem iPhone X serisi hem de diğer iPhone modelleri için optimize edilmiş halleriyle indirebilirsiniz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/09/10/download-the-new-iphone-11-and-iphone-11-pro-wallpapers/
17
9
7
6
1
Emoji İle Tepki Ver
17
9
7
6
1