iPhone ve Android Arasında WhatsApp Mesajları Nasıl Aktarılır?

13
11
6
1
0
Eğer akıllı telefonunuzla birlikte kullandığınız işletim sistemi de değişiyorsa, WhatsApp mesajlarınızı kaybetmeniz muhtemel. Ancak Restore Social App sayesinde, mesajlarınızı kaybetmeden işletim sistemi değiştirebilirsiniz. Yapmanız gereken işlemleri aktarıyoruz.

WhatsApp, günümüzün en çok kullanılan iletişim araçlarından birisi haline geldi. Dolayısıyla orada yazdığımız her mesajın önemi büyük. WhatsApp geçmişimizi kaybetmemek adına yedekleme yapsa da işletim sistemi değişimlerinde bu yedekleri saklamıyor. 

Wondershare tarafından geliştirilen Dr. Fone Restore Social App ise kullanıcıları WhatsApp yedekleme zahmetinden kurtarıyor. Android’den iPhone’a ya da iPhone’dan Android’e yapılan geçişler sırasında, WhatsApp transfer işlemleri kolaylaşıyor.

whatsapp mesaj aktarma

Birbirinden kullanışlı uygulamalara sahip olan Dr. Fone ailesinin en işlevsel uygulamalarından birisi de zaten bu. Üstelik transfer işlemleri sırasında WhatsApp mesajlarınızın güveliği de korunmaya devam ediyor. 

WhatsApp dışındaki diğer popüler mesajlaşma uygulamaları olan LINE, Kik, Viber, Wechat uygulamaları için de Restore Social App’i kullanabilirisiniz. 

Uygulamayı bilgisayarınıza kurup, şu 3 basit adımı gerçekleştirmeniz yeterli:

  • Aktarım yapmak istediğiniz iki cihazı da bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın,
  • Restore Social App’i açıp “Transfer WhatsApp messages” seçeneğine tıklayın,
  • Cihazlarınız otomatik olarak görülecektir, “Transfer WhatsApp message” seçeneğine tıklayarak transfer işlemini başlatın. Bir süre sonra mesajlarınız yeni telefona aktarılmış olacak.

Not: WhatsApp mesajlarınızı iCloud, Google Drive kullanarak standart yollarla da aktarabilirsiniz. Restore Social App, sadece bu süreci kolaylaştırmak için üretilmiş bir yazılımdır.

*Sponsorlu içerik
13
11
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
11
6
1
0