Ünlü Yönetmen Açıkladı: Marvel ve DC'nin Karşı Karşıya Olduğu Bir Film Mümkün

40
10
5
5
3
Guardians of the Galaxy ve The Suicide Squad filmlerinin yönetmeni James Gunn, Marvel ve DC kahramanlarını karşı karşıya getirecek bir film projesinin mümkün olduğunu söyledi.

Bugünlerde gişede rekorları altüst eden filmlerin birçoğunda Marvel ya da DC’nin imzası bulunuyor. 2008 yılında Iron Man ile başlattığı sinematik evrene onlarca film ve dizi sığdıran Marvel, geçtiğimiz nisan ayında vizyona giren Avengers: Endgame ile tarihi bir gişe rekoru kırmıştı. Yılı ve MCU’nun üçüncü fazını Spider-Man: Far From Home ile kapatan stüdyo, evrenin yeni halkasında izleyeceğimiz filmler için kolları sıvadı. 

Suicide Squad ve Justice League filmleriyle büyük bir hayal kırıklığı yaşatan DC ise geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluşan Aquaman spin-off’u ile müthiş bir başarının altına imza attı. Başrolünde Jason Momoa’nın olduğu film, dünya çapında 1,1 milyar dolar gişe hasılatı toplayarak, DC ve Warner Bros.’un en kazançlı yapımı oldu. Her ne kadar DC sinematik evreni ile bağımsız olsa da, Todd Phillips'in Joker’i de stüdyonun yüzünü bir hayli güldürdü. Sinema tarihinin 1 milyar doları geçen ilk R-Rated (18+) filmi olan Joker, Oscar yarışının en iddialı adaylarından biri olarak gösteriliyor. 

gunn

Peki, milyar dolarlık filmlere imza atan bu iki stüdyo, aynı filmde buluşabilir mi? Hem Marvel hem de DC evrenine yabancı olmayan başarılı yönetmen James Gunn, bunun o kadar da imkansız olmadığını düşünüyor. Kişisel Instagram hesabı üzerinden bir soru-cevap etkinliği başlatan Gunn, takipçisinden gelen “Bir DC vs Marvel filminin mümkün olduğunu düşünüyor musun?” soruna karşılık, şu cevabı veriyor: “Geçmişte, bunun olabileceğini hiçbir şekilde söylemezdim. Ama bugün her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum” 

james gunn

Eğer böyle bir film çekilecekse, Gunn bu proje için en doğru isimlerden biri olacaktır. Daha önce iki Guardians of the Galaxy filmi yöneten başarılı sinemacı, şu an ise DC için yeni Suicide Squad filmini geliştiriyor. 2021 yılında vizyona girecek olan film, Taika Waititi, Margot Robbie, Idris Elba ve John Cena gibi birçok yıldız ismi bir araya getirecek. 

Gerçeği söylemek gerekirse, Marvel ve DC kahramanlarının kapışmasına sahne olacak bir film, şu an için pek mümkün görünmüyor; ancak düşüncesi bile güzel. Vizyon tarihi belli olan tüm Marvel ve DC filmlerinin yer aldığı listemize buradan ulaşabilirsiniz. Yeni filmlerin vizyon tarihi açıklandıkça liste güncellenecektir.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/11/17/marvel-vs-dc-movie-possible-james-gunn-says/
40
10
5
5
3
Emoji İle Tepki Ver
40
10
5
5
3