2022 Yılına Kadar Vizyona Girecek Tüm Marvel ve DC Filmleri

84
59
21
15
14
Marvel ve DC’nin çizgi romanlarının ve filmlerinin büyük bir hayran kitlesi var. Bu haberimizde, 2022 yılına kadar vizyona girecek tüm Marvel ve DC filmlerini sizin için bir araya getirdik.

Süper kahraman filmleri, konusu ve içeriği ne olursa olsun en fazla seyirci toplayan filmlerin başında geliyor. Yıllardır hem DC hem de Marvel, çizgi romanlarından yola çıkarak oluşturduğu dizileri ve filmleri hayranlarına sundu. Özellikle filmler, gişede fazlasıyla büyük başarılar gösterdi.

Son on yıl içinde birçok süper kahraman filmi vizyona girmiş olmasına rağmen stüdyolar, yeni filmler konusunda yavaşlamıyor. Marvel Studios, Warner Bros. ve hatta Sony, önümüzdeki birkaç yıl boyunca çizgi roman kahramanları dünyasını daha da genişletmeye devam edecekler. 

Bu haberimizde artık sonuna yaklaştığımız 2019 yılından başlayarak 2022 yılına kadar yayınlanma tarihi ilan edilmiş bütün Marvel ve DC filmlerini listeleyeceğiz. Listemize vizyon tarihi kesinleşmemiş projeleri almadık. Ajandalarınızı, hatırlatıcılarınızı çıkarın; 2022’ye kadar ki bütün süper kahraman filmlerinin listesi önünüzde.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

birds of prey

  • Vizyon tarihi: 7 Şubat 2020

Süper kahraman filmleri, 7 Şubat 2020’de Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ile başlayacak. Birds of Prey’de Harley Quinn, Gotham’da suçla savaşan Helena Bertinelli ve yakın dövüş ustası Dinah Laurel ile beraber mafya tarafından kaçırılan genç bir kızı kurtarmaya çalışacak. 

Birds of Prey’in yönetmen koltuğunda Cathy Yan oturuyor. Birds of Prey’de Harley Quinn rolünde yine Margot Robbie’i, Black Canary rolünde Jurnee Smollett-Bell’i, Huntress rolünde Mary Elizabeth Winstead’i izleyeceğiz.

New Mutants 

new mutants

  • Vizyon tarihi: 3 Nisan 2020

2020 yılında Marvel’ın ilk filmi 3 Nisan 2020’de vizyona girecek olan New Mutants olacak. New Mutants, son birkaç yıl içerisinde birkaç kere ertelenmişti. Filmin ilk olarak Nisan 2018’de vizyona girmesi planlanmıştı. Ancak daha sonra herhangi bir açıklama yapılmadan proje ertelenmişti

New Mutants’ın senaryosunu, Josh Boone ve Knate Lee beraber yazdılar. Josh Boone, aynı zamanda New Mutants’ta yönetmenlik görevini de aldı. New Mutants’ta Charles Xavier’in ve mutant okulundan mezun olan bir grup kahramanın hikayesini izleyeceğiz.

Black Widow

black widow

  • Vizyon tarihi: 1 Mayıs 2020

Marvel Sinematik Evreni (MCU), 1 Mayıs 2020’de vizyona girecek Black Widow ile macerasına devam ediyor. Black Widow, Marvel için eşsiz bir film olacak. Cate Shortland’ın yönettiği filmin başrolünde Black Widow/Natasha Romanoff olarak yine Scarlett Johansson’u izleyeceğiz. 

Scarlett Johansson’un canlandırdığı Natasha Romanoff, son Avengers filmi olan Endgame’de ölmüştü. Johansson, Black Widow’un hayranlar için bir kapanış filmi olacağını geçtiğimiz günlerde açıkladı. 

Wonder Woman 1984

wonder woman 1984

  • Vizyon tarihi: 5 Haziran 2020

Wonder Woman serisinin ilk filmi 2017 yılında yayınlanmıştı. Wonder Woman serisinin yeni filmi Wonder Woman 1984, 5 Haziran 2020’de vizyona girecek. Patty Jenkins’in yönettiği Wonder Woman 1984 filminin başrolünde Wonder Woman olarak yine Gal Gadot’u izleyeceğiz. Wonder Woman 1984’te Cheetah rolünde Kristen Wiig’i, Maxwell Lord rolünde de Pedro Pascal’ı izleyeceğiz.

Wonder Woman serisinin yeni filminde Diana’nın daha önce ölmüş olan sevgilisi Steve Trevor yeniden görünecek. Filmin geri kalan hikayesi de 1984 yılında geçecek. 

Morbius

morbius

  • Vizyon tarihi: 31 Temmuz 2020

Sony, Temmuz 2020’de Morbius ile işlere başlayacak. Danil Espinosa tarafından yönetilecek olan Morbius’ta Jared Leto, Dr. Michael Morbius rolünü canlandıracak. Morbius, 2019 yılının Şubat ve Haziran ayları arasında çekildi. Filmin yapımcısı Avi Arad, Morbius’u izleyicilerin seveceğini söyledi.

Venom 2

venom 2

  • Vizyon tarihi: 2 Ekim 2020

Sony’nin bir başka filmi olacak Venom 2’nin 2020 Ekim ayında vizyona girmesi bekleniyor. Andy Serkis’in yöneteceği Venom 2’nin başrollerinde Tom Hardy, Michelle Williams ve Woody Harrelson görünecek. Bir sürpriz olmaz ise Tom Holland'ın Örümcek Adam'ı da bu filmde yer alacak.

The Eternals

the eternals

  • Vizyon tarihi: 6 Kasım 2020

Marvel Sinematik Evreni(MCU), 2020 yılını en çok beklenen filmlerinden biri ile kapatacak. The Eternals, 6 Kasım 2020’de vizyona girecek. The Eternals’ın yönetmen koltuğunda Chloe Zhao oturuyor. The Eternal’da Thena rolünde Angelina Jolie, Ajak rolünde Salma Hayek, Sersi rolünde Gemma Chan, Dane Whitman/Black Knight rolünde Kit Harington, Ikaris rolünde Richard Madden, Kingo rolünde de Kumail Nanjiani izleyeceğiz. 

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, bu yılın başlarında verdiği bir röportajda, The Eternal’in bir topluluk filmi olacağını, ancak Avengers’ın aksine bu filmde tek tek karakterlerin tanıtılmasının yerine topluluğun tanıtılacağını söyledi. 

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings

shang chi and the legend of the ten rings

  • Vizyon tarihi: 12 Şubat 2021

Merakla beklenen Marvel projelerinden olan Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings, 12 Şubat 2021’de vizyona girecek. Filmi Daniel Crettin yönetecek. Simu Liu, Akwafina ve Tony Leung filmin başrollerinde görünecek. 

Doctor Strange in The Multiverse of Madness

doctor strange in the multiverse of madness

  • Vizyon tarihi: 7 Mayıs 2021

İlk Doctor Strange filminin 2016 yılında yayınlanmasından beri Strange hayranları yeni bir film için bekliyor. Yeni Doctor Strange filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness olacak. Yeni Doctor Strange filminin başrollerinde Scott Derrickson, Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen yer alacak. Yeni Doctor Strange filmi hakkında, vizyon tarihi haricinde herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Batman

batman

  • Vizyon tarihi: 25 Haziran 2021

DC evreninin en fazla merak edilen filmi Batman, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek. Yeni Batman filminde Batman maskesinin arkasında Robert Pattison’u izleyeceğiz. Rober Pattison’a filmde Zoe Kravitz, Paul Dano ve Jeffrey Wright eşlik edecek. Yeni Batman filmini Matt Reeves yönetecek. 

Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man 3 Filmi:

spider man 3

  • Vizyon tarihi: 16 Temmuz 2021

16 Temmuz 2021’de Spider-Man hayranlarının özlemi sona erecek. Tom Holland’ın başrolünde oynadığı üçüncü Spider-Man filminin vizyona giriş tarihi belirlendi. Yeni Spider-Man filmi hakkında çıkış tarihi haricinde çok az bilgi biliniyor. Tom Holland, Peter Parker olarak geri dönecek. Yeni Spider-Man filminin yönetmen koltuğunda ise Jon Watts yer alacak.

The Suicide Squad 2

the suicide squad

  • Vizyon tarihi: 6 Ağustos 2021

The Suicide Squad’ın yeni filmi, 8 Ağustos 2021’de vizyona girecek. DC film hakkındaki bilgileri ciddi bir şekilde gizli tutuyor. Margot Robbie, Jai Courtney, Viola Davis, Joel Kinnaman, Idris Elba, David Dastmalchian, Daniela Melchior, John Cena, Steve Agee ve Nathan Fillion filmde yer alacağı ortaya çıkan isimler arasında. 

Thor: Love and Thunder

thor: love and thunder

  • Vizyon tarihi: 5 Kasım 2021

2021 yılında alışılmışın dışında bir Thor göreceğiz. Thor: Love and Thunder, kadın bir Thor’u konu alacak. Natalie Portman, yeni Thor filmi ile beraber Marvel evrenine geri dönüyor. Thor: Love and Thunder’da Natalie Portman kadın Thor olarak rol alacak. Natalie Portman’a Chris Hemsworth ve Tessa Thompson eşlik edecek.

Spider-Man: Into the Spider-Verse Sequel

spider man spider verse

  • Vizyon tarihi: 8 Nisan 2022

Spider-Man’in devamı olacak Spider-Verse geçtiğimiz cuma günü duyuruldu. Spider-Verse’in, 8 Nisan 2022’de gösterime gireceği duyuruldu. 

Black Panther 2

black panther 2

  • Vizyon tarihi: 6 Mayıs 2022

San Diego’da yapılan Comic Con’da Black Panther 2’nin gösterime giriş tarihinin açıklanması bekleniyordu. Ancak herhangi bir duyuru yapılmadı. Comic Con’un ardından D23’te Marvel Studios bir açıklama yaparaka Black Panther’in devam filminin 6 Mayıs 2022’de yayınlanacağını duyurdu. 

Black Panther, Şubat 2018’de vizyona girdikten sonra en fazla hasılat elde eden Marvel filmi olmuştu. Black Panther, bütün dünyada 1.3 milyar dolar gelir elde etmişti. Yeni Black Panther filminde de aynı oyuncu kadrosunun geri dönmesi bekleniyor.

Aquaman 2

aquaman 2

  • Vizyon tarihi: 16 Aralık 2022

Aquaman serisinin yeni filmi hakkında elimizde çok az bilgi var. Jason Momoa, geçtiğimiz günlerde yeni Aquaman filmi için büyük fikirleri olduğunu açıklamıştı. Aquaman 2 ile ilgili olarak bilinen bir diğer bilgi ise filmin vizyona giriş tarihi.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/11/04/all-marvel-dc-movies-to-be-released-through-2022-/#18
84
59
21
15
14
Emoji İle Tepki Ver
84
59
21
15
14