Lashana Lynch, İlk Siyahi ve Kadın 'James Bond' Olacak

65
4
1
1
1
James Bond’a elveda, Jane Bond’a merhaba deme zamanı geliyor. Hollywood’da dolanan söyentilere göre bir sonraki James Bond filminde Lashana Lynch, ilk siyahi ve kadın 007 olacak.

Yeni James Bond filmi hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Filmin ismi bile şu anda gizli tutuluyor ve Bond 25 olarak adlandırılıyor. Bu film, ikonik seri için tarihi bir yapıt olabilir. 

Lashana Lynch, yeni filmde James Bond rolünü alacak. Captain Marvel filminde Maria Rambeau olarak izlediğimiz aktris, Daniel Craig’den sonra 007 ünvanını taşıyacak. İkonik karakter böylece ilk defa bir kadın tarafından canlandırılmış olacak. Lynch ayrıca beyaz olmayan ilk Bond olmuş olacak. 

james bond

Yeni filmde James Bond yine Bond olarak kalacak. 007 kod adlı özel ajanlık ünvanı ise el değiştirecek. Konuyla ilgili olarak paylaşılan detaylar arasında ikilinin aralarında -en azından filmin başlarında- bir çekim yaşanmayacağı bilgisi de yer alıyor. Filmin senaryosunu kaleme alan Phoebe Waller-Bridge, daha feminist bir tarzla yazdığı senaryoda Bond kızlarını da 'Bond Kadınları' olarak değiştirdi. 

Filmin, geçmişte çekilmiş olan Bond filmlerine bir saygı duruşu niteliği de taşıyacağı ve o filmlere ufak göndermelerde bulunacağı belirtildi. 

Bond karakterinin geleceği uzun süredir tartışma konusuydu. Markanın prodüktörü olan Barbara Broccoli, Bond’un erkek bir karakter olduğunu ve erkek kalması gerektiğini söylemişti. Bond’u kadın yapmaktansa daha fazla karakter üretip hikayeyi onlara uydurmaya karar verilmesi gerektiğini belirten yapımcının açıklamaları, bu kararın gerekçesi olabilir. 

Siz yeni James Bond filminden ne bekliyorsunuz?

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/07/14/james-bond-25-movie-spoilers-007-lashana-lynch-daniel-craig/
65
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
65
4
1
1
1