Legends of Runeterra Expeditions’ın Önizlemeleri Yarın Başlıyor

18
2
2
1
1
Riot Games’in League of Legends temalı kart oyunu Legends of Runeterra Expeditions yakın zamanda gelecek. Yarından itibaren oyunun önizlemesini görebileceğiz.

Yarın başlayıp haftaya salıya kadar sürecek yeni bir etkinlik başlıyor. Bu etkinlikte Riot Games’in League of Legends temalı kart oyunu Legends of Runeterra Expeditions’ın yeni güncellemesini göreceğiz. 

The Expeditions modunda yeni bir kart destesi oluşturacak ve oyuncular, bu desteyi ilerledikçe yeni kartlarla güçlendirme imkanına sahip olacak. Bu sayede gittikçe daha güçlü bir deste elde edilebilecek. Bu yeni modda destenize kart eklemek yerine oyunda ilerledikçe yeni kartlar seçiliyor ve desteye ekleniyor. Ayrıca kartları değiştirmek gerekiyor. Bu modda üç kahramandan ve çeşitli ekipmanlardan ya da yeteneklerden oluşan bir ekip kuruyoruz. 

legends of runterra

Her maçtan sonra kartlarımızı değiştirebiliyor ya da güncelleyebiliyoruz. Üst üste iki defa oyunu kaybettiğimizde ise keşif sona ermiş oluyor. Son bölümde ise sadece tek hakkımız var. Nasıl yaptığınızdan bağımsız olarak her seferinde yeni bir şampiyon alıyorsunuz. Ödül de kazanma sayınızla birlikte artıyor.

Haftada 3 defa ödül için keşif yapmak mümkün. Bu keşifler için çeşitli oyun içi kaynakları kullanabiliyorsunuz. Öte yandan serbest modda istediğiniz kadar modu deneme imkanınız bulunuyor.

Yeni modla birlikte önizlemede oyunculara pek çok bonus kart verilecek ve böylece oyuncuların deste oluşturmalarına imkan tanınacak. Ayrıca oyunculara Keşif Tokeni ve 8.000 shard verilecek. 

Oyunda şu anda 40 kart yenileniyor. Yeni özelliği ve kartları aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/legends-of-runeterra-preview-patch-2/
18
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
2
2
1
1