Microsoft’un Yeni Bebeği Xbox Series S’ten Yeni Fotoğraflar Paylaşıldı

59
5
3
2
2
Xbox One S gibi Xbox Series S’in de oldukça ufak tefek bir cihaz olacağı biliniyordu. Yeni fotoğraflar, konsolun gerçekte ne kadar minik olduğunu ortaya koyuyor.

Konsol pazarındaki mücadele bu yıl oldukça çekişmeli geçecek. Sony PlayStation 5 ile pazardaki liderliğini devam ettirmeyi planlıyor. Microsoft ise Xbox Series X ve Xbox Series S ile kendi payını arttırmayı amaçlıyor.

Yeni konsollarını ilk tanıtan firma olan Microsoft’un daha uygun fiyatlı ve görece daha alt segment olan konsolu Microsoft Series S oyuncuların yüzünü güldürmüştü. Konsolun ne kadar ufak olduğu ise ilk görsellerde pek de anlaşılamıyordu.

Bir küçücük Xbox’çık, içi dolu parçacık

Xbox Series S

The Escapist’te The Joy of Gaming’in sunuculuğunu da yapan Nate Nadja’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, Series S’in diğer konsollarla karşılaştırıldığı gerçek fotoğraflar paylaşıldı. Series S, en küçüklerin en küçüğü olmayı başardı.

Görüntülere göre Xbox Series S, One X’in kabaca yarısı kadar ve Series X’in de aşağı yukarı 3’te 1’i büyüklükte. Hatta görece daha zarif ve kompakt bir konsol olan Xbox One bile Series S’in yanında iri kıyım gibi gözüküyor.

Görüntülerde Xbox Series S, farklı açılardan diğer konsollarla kıyaslanıyor. Bu da sadece tek bir açıya dayalı olarak yapılacak hatalı bir tahminin önüne geçmeyi mümkün kılıyor. Konsolun kolayca taşınabileceği göze çarpıyor.

Bütçe dostu konsol

Xbox

Elbette ki Xbox Series S, büyük kardeşi kadar performanslı bir cihaz olmayacak. Saf hesaplama kapasiteleri açısından baktığımızda Xbox Series X, Series S’e kıyasla 3 kat daha güçlü bir cihaz olacak. Xbox Series X, 4K 60 fps görüntüyü hedefliyor.

Xbox Series S ise 299 dolar gibi diğer konsoldan çok daha düşük bir fiyat etiketine sahip. 4K televizyonunuz olmadığı halde ışın izleme teknolojisini ve yeni nesil oyunları oynamayı istiyorsanız bu minik dev konsol bütçe dostu çözümünüz olabilir.

Kaynak : https://www.thegamer.com/new-photos-xbox-series-s-smol/
59
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
59
5
3
2
2