Netflix, Henry Cavill'lı The Witcher Dizisinden Yeni Bir Video Yayınladı

13
4
0
0
0
Dijital yayın platformu Netflix, başrolünde DC’nin eski Superman’i Henry Cavill’ı izleyeceğimiz The Witcher dizisinden yeni bir tanıtım videosu paylaştı. İngiliz aktör, fantastik seride Geralt of Rivia karakterine hayat veriyor.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınan ve tüm zamanların en popüler kitap serilerinden olan The Witcher, satış rekorları kıran video oyunu serisinden sonra bu sefer de Netflix’te bir dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

2013 yılından bu yana canlandırdığı Superman karakteri ile gönüllerde taht kuran Henry Cavill, The Witcher evreninin kalbindeki karakter olan Geralt of Rivia’ya hayat verecek. İngiliz aktöre, Freya Allan, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy ve Anya Chalotra gibi başarılı isimler eşlik edecek.

Netflix’in geçtiğimiz yıl prodüksiyona soktuğu The Witcher dizisinden ilk fragmanı geçtiğimiz temmuz ayında almıştık. Son yılların en merak edilen projeleri arasında yer alan The Witcher, bizlere Game of Thrones’tan aldığımız tadın bir benzerini verebilir. Nitekim serinin fantastik unsurlarla dolu olması ve malzemenin bol olduğu bir evrenin üzerine inşa edilmesi, beklentimizi bir hayli artırıyor.

witcher

The Witcher için elimizde henüz resmi bir çıkış tarihi yok. Ayrıca henüz dolu dolu bir resmi tanıtım fragmanı da izlemedik. Buna rağmen heyecanımızı diri tutmak isteyen Netflix, The Witcher dizisinden yepyeni bir tanıtım filmi paylaştı. 

Lucca Comics & Games 19 etkinliğine özel olarak yayınlanan video, sadece 16 saniye uzunluğunda. Buna rağmen, seride karşılaşacağımız ana karakterlere ve canavarlardan birkaçına yakından göz atabileceğimiz birkaç yeni sahne var. Netflix, İtalya’nın ev sahipliği yapacağı etkinliğe oldukça kalabalık bir grupla katılacak. Hatta beklentiler, The Witcher’ın yayın tarihinin festival süresince açıklanacağı yönünde. Bu da, heyecanla beklenen serinin ne zaman çıkacağını iki haftadan daha kısa bir sürede öğrenebileceğimiz anlamına geliyor.

Netflix’in The Witcher için yayınladığı yeni tanıtım filmini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/16/the-witcher-release-date-close-netflix-drops-new-teaser/
13
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
0
0
0