The Witcher Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

41
10
3
3
0
The Witcher Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı
Hayranları tarafından merakla beklenen Netflix'in fantastik dizisi The Witcher'ın ilk fragmanı San Diego'da düzenlenen Comic-Con kapsamında yayınlandı. Yayınlanan fragmanda dizinin çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Zamanında Yüzüklerin Efendisi’nin sinema dünyasında fantastik filmlerin önünü açması gibi Game of Thrones da dizi dünyasında büyük bütçeli fantastik işlerin kapısını aralayan yapım oldu. George R. R. Martin’in kitabından uyarlanan yapımın araladığı kapıdan içeri giren ilk büyük bütçeli yapımlardan bir tanesi de oyunları ve kitaplarıyla oldukça ses getiren The Witcher olacak.

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Netflix’te boy gösterecek olan The Witcher’da, Geralt’ı Superman’den de tanıdığımız Henry Cavill’ın canlandırdığını öğrenmiştik. Aradan geçen yaklaşık yarım yıldan sonra Comic-Con kapsamında diziye dair ilk fragman da yayınlandı.

Hayranları tarafından merakla beklenen yapımın ne zaman seyirciye sunulacağına dair net bir tarih bulunmuyor. Yayınlanan videoda birazcık karakterlere bakış atarken bir yandan da Geralt’ın karşılaşacağı canavarları görmüş olduk. Bizim elimizde şu an için sadece Netflix’in resmi hesabından yayınladığı fragman olsa da San Diego’da düzenlenen Comic-Con’a katılanlar bunlara ek olarak farklı görüntüleri de izleyebildiler.

Siz, yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Sizce The Witcher dizisi de Game of Thrones gibi büyük kitlelere ulaşıp, milyonlarca insanı peşinden sürükleyebilir mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/19/the-witcher-netflix/
41
10
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
41
10
3
3
0