Netflix'in Vampir Dizisi V-Wars'tan İlk Fragman Geldi

13
4
3
1
1
Netflix'in Vampir Dizisi V-Wars'tan İlk Fragman Geldi
Netflix, The Vampire Diaries dizisinin yıldızı Ian Somerhalder’ın başrolde oynadığı V-Wars adındaki orijinal serisinin ilk fragmanını paylaştı. Heyecanla beklenen dizi, 5 Aralık’ta Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Dünyadaki milyonlarca insanın vazgeçilmezlerinden biri olan Netflix, yepyeni bir orijinal diziyle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Popüler akış servisi, yüksek profilli vampir dizisi V-Wars’tan ilk fragmanı paylaştı. Serinin başrolünde, The Vampire Diaries hayranlarının yakından tanıyacağı bir isim olan Ian Somerhalder bulunuyor. Amerikalı aktör, 8 sezonluk efsanevi dizide Damon Salvatore karakterine hayat vermişti. 

Uzun bir aranın ardından vampir dünyasına geri dönecek olan Somerhalder, V-Wars dizisinde vampir virüsü için tedavi bulmaya çalışan bilim insanı Dr. Luther Swann rolünü canlandıracak. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yılın ağustos ayında Instagram'daki takipçilerine paylaştığı fotoğraf ile karaktere ilk bakışı sunmuştu.

()

Netflix’in yeni dizisi, esrarengiz bir virüs yüzünden bir çeşit vampire dönüşen insanlarla normal insanların girdiği mücadeleye odaklanıyor. Swann, neler olduğunu anlamak için zamana karşı yarışırken, virüsten etkilenen en yakın arkadaşı Fayne de yer altında yaşayan vampirlerin lideri haline geliyor. 

10 bölümden oluşan V-Wars, Jonathan Maberry'nin aynı adlı çok satan çizgi romanına dayanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Somerhalder’ın yanı sıra Smallville dizisinden tanıdığımız Laura Vandervoort, Jacky Lai, Kyle Breitkopf ve Kimberly-Sue Murray gibi başarılı isimler yer alıyor. Netflix’in vampir dizisi V-Wars, 5 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

V-Wars'ın fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a29849965/v-wars-netflix-trailer-ian-somerhalder/
13
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
3
1
1