PUBG Mobile'a Burak Özçivit'in Sesi ve Kostümü Eklendi [Video]

58
14
4
2
0
PUBG Mobile'a Burak Özçivit'in Sesi ve Kostümü Eklendi [Video]
Tencent tarafından geliştirilen popüler oyun PUBG MOBILE’ın Türkiye’de yeni bir iş birliğine gittiği duyuruldu. Açıklamalara göre oyuna, ünlü aktör Burak Özçivit'in sesi ve kostümü gelecek.

2018 yılında piyasaya sürülen ve o günden beri Türkiye ve Dünya’daki en popüler mobil oyunlardan biri hâline gelen PUBG MOBILE, dünya çapında milyonlarca insana daha iyi bir mobil oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Popüler ‘Battle Royale’ oyunu, bulunduğu her pazarda da bu hedefe yönelik adımlar atıyor ve birçok iş birliğine yöneliyor.

Yapılan yeni açıklamalarla da oyunun, tanıdık bir isimle yeni bir iş birliği yaptığı duyuruldu. PUBG MOBILE, Türkiye pazarına yönelik bir adım atarak ünlü oyuncu Burak Özçivit'in oyuna eklendiğini açıkladı. Ek olarak Aslan Yoldaş da oyun eklendi.

Burak Özçivit, sesi ve kostümleriyle PUBG Mobile'da

Paylaşılan reklam filmi, Aslan Yoldaş'ın çağrısını duyan Burak Özçivit'in bu çağrıya yanıt vererek sonunda buluşmalarını konu alıyor

PUBG Mobile oyuncularının uzun zamandır beklediği Aslan Yoldaş için de bir reklam filmi paylaşıldı.

PUBG MOBILE tarihinde bir ilk olarak bu yoldaşın daha büyük veya küçük olmasının mümkün olduğu belirtiliyor. Bu yeni eklenen özelliğin oyunculara daha fazla strateji ve güç sunacağı, aynı zamanda oyun deneyimini daha da zenginleştireceği söylendi. Aslan Yoldaş'ın gelmesiyle birlikte, oyuncular arasındaki rekabet de şekillenecek.

58
14
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
58
14
4
2
0