Reis Geri Dönüyor: Rambo 5: Son Kan’dan İlk Fragman Geldi

46
10
5
3
0
İlk çıktığından beri bizleri aksiyona doyuran Rambo serisinin 5. filmi olan Son Kan'dan(Last Blood) ilk fragman resmi olarak geldi. Film 20 Eylül'de vizyona girecek.

Mayıs’ta Cannes Film Festilavi’nde gösterime girdikten ve hemen ardından sızdırılan tanıtım fragmanından sonra, Rambo: Son Kan’ın resmi olarak ilk fragmanı ortaya çıktı. Rambo serisi ilk olarak 1982 yılında İlk Kan (First Blood) ile başlamıştı. Son çıkacak olan, serinin 5. bölümünün son bölüm olması bekleniyor.

Fragmanda karavanında yaşlanan, sessiz sakin bir hayat süren John Rambo’yu görüyoruz. Çiftliğinde sessiz sakin yaşıyor. Ta ki gürültü ve patırtı tekrar patlak verene kadar. Tecrübeleri tarafından lanetlenmiş Rambo, bu sefer savaşa son kanı dökmek için giriyor.

Maria, Rambo için ailevi bir değer taşır. Bu bölümde Maria’nın kızı Meksikalı bir kartel tarafından kaçırılır. Meksikalı kartel, kaçırdığı kızları kaçakçı çeteler için kullanmaktadır. Rambo, kendi kız kardeşi de aynı şekilde kaçırılan bir gazeteci ile birlikte, Meksikalı kartelin peşine düşer ve böylece kurtarma görevi başlar.

Rambo: Son Kan, 20 Eylül’de sinemalarda.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/05/30/rambo-5-last-blood-official-trailer-released/
46
10
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
46
10
5
3
0