Sennheiser, Neredeyse PS4 Fiyatına Sahip Kablosuz Oyuncu Kulaklığını Tanıttı

24
6
5
5
4
Dünyanın en popüler kulaklık ve ses ekipmanları üreticilerinden Sennheiser, oyuncu ekipmanları sektöründe ses getirecek bir ürün tanıttı. Firmanın ilk kablosuz oyuncu kulaklığı olan GSP 670, özellikleriyle ve neredeyse PS4 kadar yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor.

Oyuncu ekipmanları, artan kur farkından dolayı gün geçtikçe daha pahalı hale geldi. Piyasaya giren yeni ürünler de bu durumdan en çok etkilenen ürünler oluyor. Ses ekipmanları konusunda 75 yıllık tecrübeye sahip Sennheiser’ın GSP 670 kulaklığı da bu kervana katıldı. 

Kulaklık pahalı olmasına rağmen o fiyatın içini doldurabilecek özelliklere sahip. En başta bir oyuncu kulaklığı olduğu için uzun süreli kullanıma odaklı olarak üretildiğini söylemek gerek. Elbette ses kalitesi, çoklu platform desteği ve tek şarj ile 20 saat kullanılması kulaklığı “cazip” kılıyor. 

Sennheiser: “Dünyanın en iyi kablosuz kulaklığı GSP 360”

gsp 670

Firma, kulaklığın kendi sınıfında dünyanın en iyisi olduğunu söylüyor. Elbette bir firmanın kendi ürününü en iyisi olarak sunması doğal, ancak Sennhesier’ın bu vurgusu boşuna değil. Zira kulaklığın hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 7 dakikalık dolumla 2 saat kesintisiz kullanmak mümkün oluyor. Ayrıca oyun anında da kulaklığı şarj etmek mümkün. 

Kablosuz kulaklıkların en büyük sorunlarından olan ses gecikmelerini engellemek için firma özel bir teknoloji geliştirdiğini söylüyor. Kulaklık kutusu içinden çıkan GSA 70 aparatı sayesinde oyun ve ses dengesi korunmuş oluyor. Gürültüleri engellemek için de kulaklıkta kapalı akustik kapsüller bulunuyor. 

sennheiser

Bass, mid ve tiz sesler için yenilenmiş bir ses sürücüsüne sahip GSP 670, haliyle Hi-Fi teknolojisini de destekliyor. Konfor konusunda ise tüm bu teknik özellikleri kompakt bir hale getiren tasarım öne çıkıyor. Taç kısmında yer alan ikili menteşeler, kafa basıncını ayarlama imkanı sunuyor. Her kafa ve yüz yapısına uyan kulaklık, ağırlık hissettirmeden yüksek performans sergiliyor. 

Kulaklık yastıkları ise özel bir süet ile üretildiği için uzun süreli kullanımlarda baş bölgesinde rahatsızlığa neden olmuyor. Kulaklığın mikrofonu ise çevredeki gürültüleri keserek, haberleşmeyi kusursuz kılan etmenlerden. 

sennheiser

PC ve PlayStation 4 ile uyumlu olan GSP 670, aynı zamanda akıllı telefonlar ve tabletlerle de sorunsuz olarak çalışabiliyor. Telefon çağrıları üzerindeki butonlarla yönetiliyor. Windows’a özel yazılım sayesinde kulaklığın ekolayzır ve mikrofon ayarları özelleştirilebiliyor.

Sennheiser GSP 670, iki oyun hediyeli bir adet PlayStation 4 Slim’e yaklaşan fiyatıyla, kulaklığa sağlam para ayıran oyuncuları hedefliyor. Zira o fiyat 3 bin 99 TL olarak belirtiliyor.

24
6
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
24
6
5
5
4