5
2
0
0
0

Daha öncesinde kutu açılımını ve kısa bir ön bakışını yaptığımız Xiaomi Black Shark'ın bu kez de asıl iddialı olduğu konuda neler yapabileceğine bir göz atıyoruz: Oyunlara! Sizler için telefona bir sürü oyun indirdik ve hem performansına hem de sıvı soğutma sisteminin ne kadar işe yaradığına beraber bakıyoruz.

Telefonunuzda sık oyun oynayan biriyseniz, ısınma sorununun bir süre sonra ne kadar baş ağrıtıcı ve sinir bozucu bir hal aldığını biliyorsunuzdur. Özellikle sıcak günlerde elinizi yapış yapış terletecek kadar ısınan telefon, oyun zevkinizi adeta baltalayabiliyor. Xiaomi'nin Black Shark modelinde bizlere sunduğu sıvı soğutma sistemi sayesinde, çok katmanlı entegre sıvı soğutma sistemi, işlemciye yük bindikçe cihazın soğuk kalmasını sağlıyor.

Sıvı soğutmanın yanı sıra ayrıca telefonun donanımı da oyuncular için üst seviyede tasarlanmış. Qualcomm’un en üst seviye işlemcisi Snapdragon 845 ile gelen telefonda, Adreno 630 grafik işleme birimi bulunuyor. Elimizdeki 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip model olsa da, cihazın bir de 6 GB RAM ve 64 gb depolamaya sahip modeli de bulunmakta. Cihazla ilgili belirtmemiz gereken bir diğer unsur da Shark Space adlı bölüm. İndirdiğiniz oyunlar direkt olarak buraya düşüyor ve oyunu buradan çalıştırdığınızda arka plandaki uygulamalar kapatılarak cihazın tüm gücünü oyuna vererek sorunsuz bir deneyim sunması amaçlanıyor.

Devamı için videomuzu izleyebilir, videolarımızdan anında haberdar olmak için ise Webtekno'nun YouTube kanalına abone olabilirsiniz.

5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0