En İyi Arkadaşlık Siteleri ve Uygulamaları

55
9
8
4
3
Sohbet siteleri yani e-sohbet siteleri ve uygulamaları, günümüzde oldukça yoğunlaştı zira her geçen gün bir yenisi eklenen bu uygulamalar sayesinde hem yabancı insanlarla tanışabiliyor hem de dilimizi geliştirebiliyoruz. Peki en iyi arkadaşlık siteleri ve uygulamaları hangileri?

Ah ah nerede o eski flörtleşmeler, mektuplaşmalar, pastanelerde oturup saatlerce süren bakışmalar, utana utana yapılan sohbet ve muhabbetler. Hepsi artık gelişen teknoloji sonrasında sanal ortama yani internete aktarılmış durumda. Her geçen gün yenileri eklenen flört uygulamaları ve sohbet siteleri, artık sadece Yeşilçam’da gördüğümüz bu tanışma fasıllarını bizlere çok kolay şekilde sunuyor.Ayrıca artık sohbet programları yani chat uygulamaları sayesinde dünyanın herhangi bir yerinden de insanlarla tanışabiliyor ve muhabbet edebiliyoruz. Hatta konu açmakta, tanışmakta zorluk çekenlere de yardımcı olan bu tür uygulamalar, sohbet konuları ve ilk sohbete nasıl başlanır hakkında da ipuçları verebiliyor.

en iyi arkadaşlık siteleri

Özellikle ülkemizde de büyük bir kitle tarafından kullanılan yerli ve yabancı sohbet uygulamaları, birçok kişinin yabancı dillerini de geliştirmesine oldukça fayda sağlıyor zira bazı zamanlarda bu tür uygulamalar sayesinde yabancılarla konuşmak, okullarda öğretilen yabancı dil eğitiminden daha da etkili olabiliyor.

Her ne kadar şu anda en ünlü flört ve sohbet uygulaması olarak Tinder gözüküyor olsa da hem AppStore’a hem de Google Play Store’a her gün yeni uygulamalar ekleniyor. Haliyle insanların bu tür uygulamalardan uygun eş bulma şansları da bir hayli artıyor. Sizler için en iyi ücretsiz arkadaşlık siteleri hakkında bilgi verip, en iyi arkadaşlık siteleri ve uygulamalarını listeledik; 

En iyi arkadaşlık siteleri ve uygulamaları

  • Tinder

Her nasıl ki sohbet siteleri ilk çıktığında eski Mynet Sohbet uygulaması lider olduysa aynı şekilde şimdi de Tinder bu tür uygulamalarda lider konumda. Google Play Store üzerinden 100 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan uygulama, Avrupa ülkelerinde de çok popüler olduğu için yabancı insanlarla tanışma olasılığı oldukça fazla.

Tinder indir:

  • Lovoo

Merkezi Almanya’da olmasından dolayı Avrupa ülkelerinde sık sık kullanılan Lovoo, özellikle son zamanlarda ülkemizde de popülerlik kazandı. Google Play Store üzerinden yaklaşık 50 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan uygulama, kullanıcılarının canlı yayınlarla da tanışmasına olanak veriyor.

Lovoo indir:

  • MeetMe:

İsminden de anlaşılacağı üzere bir tanışma uygulaması olan MeetMe, ABD’de 'Yeni İnsanlarla Tanışmayı Sağlayan En İyi Sosyal Ağ' unvanını elinde bulunduruyor. Klasik mesajlaşma özelliklerinin yanı sıra canlı yayın yapma olanağı da tanıyan uygulama, Google Play Store üzerinden 50 milyondan fazla indirme sayısını ulaşmış durumda.

MeetMe indir:

  • Skout:

Yabancı kişilerle tanışmak isteyenlerin kesinlikle kullanması gereken uygulamalardan olan Skout, dünyanın herhangi bir yerinden insanlarla iletişim kurmanıza olanak tanıyor. Canlı yayın yapma özelliği de bulunan uygulama, insanları konuma göre de filtreleyerek oldukça kullanışlı görünüyor.

Skout indir:

  • HelloTalk:

Listedeki diğer uygulamalara göre farklı olan HelloTalk, genellikle yeni dil öğrenmek isteyen insanlar tarafından tercih edilen en iyi arkadaşlık sitesi olarak görülüyor. Yani Korece öğrenmek isteyen bir Türk ile Türkçe öğrenmek isteyen bir Koreli bu uygulama sayesinde tanışarak birbirlerine dil eğitimi veriyorlar.

HelloTalk indir:

  • Yoomee:

Bir Alman mesajlaşma ve tanışma uygulaması olan Yoomee, hemen hemen dünyanın birçok yerinde aktif olarak kullanılıyor. Ülkemizde de tercih edilen sohbet uygulamaları arasında yer alan Yoomee, Google Play Store üzerinden 50 binden fazla indirme sayısına sahip.

Yoomee indir:

  • WeChat:

en iyi ücretsiz arkadaşlık siteleri

İlk olarak Çin’de WhatsApp’a rakip olması amacıyla geliştirilen WeChat, zamanla daha da geliştiği için bütün dünyayı açıldı. Aralarında Türkçe de olan toplamda 20’den fazla dil desteği veren uygulama, sesli sohbet, görüntülü arama ve sosyal medya gibi profil oluşturmanıza imkân veriyor.

WeChat indir:

  • Badoo:

Merkezi İngiltere’de olan ama aynı zamanda Kıbrıs ve Malta’da da ofisi bulunan Badoo, ülkemizde de oldukça fazla kullanılan sohbet uygulamaları arasında geliyor. 190 ülke ve 47 dil destekleyen Badoo, toplam 100 milyondan fazla indirmeye sahip.

Badoo indir:

  • MyDate:

Henüz yeni bir uygulama olmasına rağmen kısa sürede on binlerce indirme sayısına ulaşan MyDate, hem sosyal medya hem de flörtleşme uygulaması olarak kullanıcılarına hizmet veriyor.

MyDate indir:

Türkçe en iyi ücretsiz arkadaşlık siteleri ve uygulamaları

  • Kelebekchat:

kelebekchat

Ülkemizin en eski ve köklü mesajlaşma sitesi olan Kelebekchat, mIRC altyapısını kullanmasına rağmen hâlâ daha en çok kullanılan en iyi arkadaşlık siteleri arasında yer alıyor.

Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Pembepanjur:

pembepanjur

Bu yıl itibariyle üye sayısının 640 bini geçtiğini açıklayan Pembepanjur, bu sayıyı her geçen gün artırıyor. Özel tasarlanmış bir arkadaşlık ve sohbet sitesi olan Pembepanjur, ayrıca blog bölümüyle de kullanıcılarına yararlı bilgiler veriyor.

Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Connected2.me Chat Anonymously: 

Her ne kadar yabancı bir uygulama olsa da Türkçe dil desteği sayesinde muhtemelen dünyada en çok bizim milletimiz kullanıyordur bu uygulamayı. Uygulamanın en belirgin özelliği ise mesaj attığımızda karşı taraf bizim kim olduğumuzu bilmiyor oluşu.

  • Happn:

Ünlü tanışma uygulamalarından olan Happn, telefonun konum özelliğini kullanarak bulunduğunuz konumdaki diğer Happn kullanıcılarını size bildiriyor. Bu sayede çevrenizdeki insanlarla Happn sayesinde tanışabiliyorsunuz.

  • BlindID:

BlindID

Ülkemizde çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip BlindID, özellikle Türk Twitch yayıncıları tarafından da yayınlarda kullanılıyordu. Tamamen gizli bir kimlikle insanların kısa süreli de olsa birbirini arayarak konuştuğu BlindID, insanların mesajlaşarak değil sesli konuşarak tanışmalarını sağlıyor.

BlindID indir:

55
9
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
55
9
8
4
3