Sonic the Hedgehog'un Orijinalini Utandıran Hayran Yapımı Fragmanı Yayınlandı

67
15
4
3
1
Sonic the Hedgehog'un Orijinalini Utandıran Hayran Yapımı Fragmanı Yayınlandı
Geçtiğimiz ay Sonic the Hedgehog filminin fragmanı yayınlanmıştı. Ancak fragman ağır eleştirilere maruz kaldı. Bir Youtube kullanıcısı, fragmanın eleştirilen noktalarını değiştirdiği bir halini yayınladı.

Paramount Pictures, geçtiğimiz ay Sonic the Hedgehog filminin fragmanını yayınladı. Fragman Sonic karakterinin kötü çizildiğine dair ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

Filmin yapımcıları bu eleştirilerden sonra, Sonic karakterini yeniden çizeceklerine dair bir açıklama yapmıştı. Ancak Artur Baranov isimli Youtube kullanıcısı, yapımcılardan önce davranıp, karakteri yeniden çizdiği bir fragman yayınladı.

Fragmanda oyunlarından bildiğimiz Sonic karakterine daha yakın bir çizim kullanan Baranov, aldığı tepkilere bakılacak olursa iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. 27 Mayıs 2019’da yüklediği video, üç gün içerisinde 2 milyona yakın izlenme almış durumda.

Ayrıca fragmanında Kasım ayında çıkacağı belirtilen filme, yeniden çizim kararı alındıktan sonra bir erteleme de geldi. Film çıkışını 14 Şubat 2020’de yapacak.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/see-sonic-the-hedgehog-trailer-re-made-with-cartoon-style-sonic/
67
15
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
67
15
4
3
1