Sony, PlayStation 5'le İlgili Beklenen Haberi Verdi (Büyük Gün Yarın)

113
66
23
21
4
Sony, PlayStation 5 ile ilgili sessizliğini yarın bozacak. PlayStation Blog’da yarın düzenlenecek canlı yayında PS5’in baş yaratıcısı Mark Cerny, oyun konsolunun sistem mimarisi ve oyunların geleceğini nasıl değiştireceği hakkında konuşacak.

Oyun meraklılarının uzun bir zamandır beklediği oyun konsolu PlayStation 5’le ilgili bu zamana kadar birçok bilgi ortaya çıktı. Sony ile PlayStation 5’le ilgili ortaya çıkan bilgiler hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Ama sonunda Sony de PlayStation 5 ile ilgili sessizliğini bozmaya karar verdi.

PlayStaion’a ait resmi Twitter hesabından bugün yapılan açıklamada, yarın PlayStation Blog’da PlayStaion 5’le ilgili bir canlı yayın yapılacağı duyuruldu. Yapılacak canlı yayın etkinliğinde PlayStation 5’in baş tasarımcısı Mark Cerny konuşacak. Cerny, konuşmasında PlayStation 5’in sistem mimarisi ve oyunların geleceğini nasıl değiştireceği hakkında konuşacak. 

PlayStation 5 canlı yayın

PlayStation 5'in fiyatı, tasarımı ve teknik özellikleri gibi hakkında pek çok söylenti bulunan ancak bir türlü resmi bir yanıt alınamayan sorular, yarınki canlı yayında bizza PlayStation yetkilisi tarafından cevaplanabilir.

PlayStation Blog’ta Mark Cerny’in katılacağı canlı yayın etkinliği yarın Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. PlayStation 5’in sistem mimarisi ve oyunların geleceğini nasıl değiştireceği hakkında konuşulacak etkinlik buradaki bağlantıdan takip edilebilir. 

Kaynak : http://www.pushsquare.com/news/2020/03/ps5_deep_dive_announced_for_tomorrow_system_architecture_and_games
113
66
23
21
4
Emoji İle Tepki Ver
113
66
23
21
4