2 Milyon Takipçili Sosyal Medya Fenomeni, Erkek Arkadaşını Öldürdüğü İçin Tutuklandı

51
8
3
3
0
2 milyondan fazla Instagram takipçisine sahip ve OnlyFans'in popüler içerik üreticilerinden olan Courtney Clenney, erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürmekten suçlu bulundu. Nisan ayında gerçekleşen cinayetin ardından Clenney hakkındaki başlatılan soruşturma halen sürüyordu.

Instagram’da 2 milyon takipçiye sahip olan ve OnlyFans’in yıldızlarından birisi olan 26 yaşındaki Courtney Clenney (Tailor), bugün erkek arkadaşını öldürmekten suçlu bulundu. Clenney, geçtiğimiz nisan ayında erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürmekle suçlanmış idi. Fenomen, Hawaii’de yakalanarak Florida eyaletine gönderildi.

Polis tarafından sunulan bilgilere göre Clenney, tutuklandığı sırada Hawaii’de madde bağımlılığı ve travma sonrası bozukluk nedeniyle bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyordu. Clenney’nin avukatı, söz konusu cinayet iddialarının ardından Clenney’nin kendini koruma girişiminde bulunduğunu paylaşmıştı.

Avukat, Clenney'nin kendisini koruduğunu öne sürmüştü:

clenney

  • Clenney, erkek arkadaşını öldürdükten sonra.

Avukat tarafından o dönemde yapılan savunmada sosyal medya yıldızının erkek arkadaşı Christian Obumseli’yi boğazından tuttuğunu, bu nedenle de ‘bıçaklamak zorunda kaldığını’ ifade etti. O dönemde çiftin Miami’deki evlerinde aile içi şiddete dair çeşitli şikayetler aldığı, ev sahiplerinin de onları evden çıkarmak istediği aktarıldı.

clenney

Obumseli’yi savunan avukat ise polisin soruşturmayı yeniden açmasını sağladı. Avukat, aile içi şiddet şikayetleri sonrasında polislerin çifti en az 4 kez ziyaret ettiğini, hiçbirinde de Obumseli’ye ceza uygulanmadığını belirtti. Bununla birlikte yetkililer, Clenney’nin daha önce Las Vegas’ta aile içi şiddet nedeniyle göz altına alındığını paylaştı.

Clenney’nin bugün tutuklanmasıyla birlikte açıklama yapan avukatı ise şoka uğradıklarını, soruşturmada yetkililerle ortaklaşa çalıştıklarını ve bir suçlama söz konusu olduğunda Clenney’nin gönüllü olarak teslim olacağını ifade etti. Avukat, Clenney’nin adını temize çıkarmak için uğraşacaklarını da söyledi.

Kaynak : https://www.dailymail.co.uk/news/article-11100507/OnlyFans-model-Courtney-Clenney-arrested-Hawaii-rehab-charged-murdering-boyfriend.html
51
8
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
51
8
3
3
0