Superman’in 'Red Son' ve 'Man of Tomorrow' Animasyon Filmleri Duyuruldu

9
5
1
1
0
Her yıl genişlemeye devam eden DC animasyon filmleri serisinin son filmi Batman: Hush için bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlik sırasında Superman’in 2 yeni animasyon filmi duyuruldu. Bu filmlerden bir tanesi Superman: Red Son, diğeriyse Superman: Man of Tomorrow.

Batman: Hush isimli animasyon filminin San Diego Comic-Con 2019 sırasında düzenlenen galası sırasında, DC’nin 2020 yılında çıkaracağı animasyon filmlerinin şeması açıklandı. Önümüzdeki yıl, 2 adet Superman filmine ev sahipliği yapan ilk yıl olacak. Superman: Red Son senenin ilk, Superman: Man of Tomorrow ise senenin son animasyon filmi olacak.

Superman: Red Son, aynı isimli çizgi romandan uyarlanan bir film olacak. Man of Tomorrow ise orijinal bir hikâye olacak ve Clark Kent’in Superman kariyerinin başlarındaki hallerini konu alacak. Filmle ilgili henüz başka bir detay paylaşılmadı.

superman: red son

Bir sene içerisinde 2 Superman filmi yayınlanması, geçtiğimiz yıllarda görülmemiş bir durum. DC’nin animasyon evreni, sinematik evrenine kıyasla çok daha gelişmiş durumda. Her sene yeni filmler çıkıyor ve bu filmler, genellikle çizgi romanların bire bir adaptasyonu oluyor.

Bire bir adaptasyonlardan biri olacak Superman: Red Son, 2003 yılında Mark Millar, Dave Johnson ve Killian Plunkett tarafından yaratılan bir mini seri. Konusu ise oldukça ilginç. Bu hikâyede Kansas’ta çiftlik evinde büyüyen bir Superman yerine uzay kapsülü Sovyetler Birliği’ne inen, sonrasında da Sovyetler Birliği’nin simgelerinden biri hâline gelmiş bir Superman bulunuyor. Hikâye aynı zamanda Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Bariniac ve tabii ki de Lex Luthor’ı barındırıyor.

Aslına bakarsanız Supergirl’ün televizyon dizisinde Superman: Red Son’a ait bazı göndermelerde bulunulmuştu. Lex Luthor’ın, Supergirl’ün klonu olan Kaznia’yı geliştirmesi, bu göndermelerden biriydi ancak dizi, aslında pek de çizgi romana bağlı kalmamıştı. DC’nin söylediğine göre Superman: Red Son isimli animasyon filmi, çizgi romana çok daha bağlı olacak.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/07/20/superman-man-of-tomorrow-movie/
9
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
1
1
0