Popüler Dövüş Oyunu Tekken 7'nin 4. Sezonu Duyuruldu

11
3
1
0
0
Günümüzün en popüler dövüş oyunlarından bir tanesi olan Tekken 7'nin 4. sezonu Bandai Namco tarafından duyuruldu. Karakterlere yeni hareketlerin ekleneceği yeni sezon, bu sene sonbahar aylarında oyuncularla buluşacak.

Bugün sabah saatlerinde düzenlenen Japonya dövüş oyunu yayıncısı Roundtable tarafından düzenlenen bir etkinlikte Bandia Namco, Tekken 7 oyunuyla ilgili bir duyuru yaptı. Oyunun geliştirici stüdyosu, DLC içeriğinin dördüncü sezonunun bu sonbahar aylarında Tekken 7'ye geleceğini duyurdu.

Stüdyonun YouTube kanalı üzerinden de yayınlanan 4. sezon tanıtım videosunda herhangi bir karakter açıklanmadı. Ancak aşağıdan da izleyebileceğini videonun Fuji Dağı'nın üstünde gün batımı manzarasıyla bittiği görülüyor. Ayrıca tapınağın çatısında ninja benzeri bir karakterin silueti görülüyor.

Tekken 7 sezon 4 içerikleri

Yukarıda da söylediğimiz üzere tapınağın üstünde duran ninja silueti, oyuna eklenebilecek yeni bir karakteri işaret ediyor olabilir. Oyuna eklenecek yeni içerik sadece bununla da sınırlı değil.

Bunun haricinde oyun içerisinde bulunan karakterlere yeni hareketler ekleneceği görülüyor. Yani oyunlar çok daha farklı hareketlerle düşmanlarını yere serebilecekler. Bunun haricinde videoda "Tekken Prowess" puan sistemi görülüyor.

tekken 7 sezon 4

Ayrıca tüm bunlara ek olarak çevrimiçi oyun deneyimini artıracak yeni bir özellik daha gösterildi. Yeni bağlantı göstergesi sayesinde, maçı kabul etmeden önce rakibinizin bağlantısı olan bir Wi-Fi bağlantısıyla oynayıp oynamadığı görebileceksiniz. Popüler dövüş oyunun 4. sezonu bu senenin güz aylarında çıkış yapacak.

2017 yılında çıkan oyun PlayStation 4, PC ve Xbox One platformlarında oynanabiliyor. Oyun, PC için Steam'de 119 TL'ye, Xbox için Microsoft mağazasında 212,50 TL'ye satılıyor. PlayStation 4'te 259 TL'ye satılan Tekken 7, PlayStation Store'da büyük bir indirime girerek 49 TL'ye satılıyor.

Kaynak : https://www.destructoid.com/stories/tekken-7-announces-season-4-new-moves-and-online-features-599284.phtml
11
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
1
0
0