Instagram, Adeta TikTok Oluyor: TikTok Hikayeleri, Instagram Hikayelerde Paylaşılabilecek

22
6
1
0
0
TikTok'un kullanıcılara yavaş yavaş yayınlamaya başladığı yeni bir özellik açığa çıktı. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde TikTok'taki hikayelerini Facebook ve Instagram'da da paylaşabilecekler.

Son yılların en popüler sosyal medya platformu TikTok, hayatımızın içerisine girmiş durumda. Bugün Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformları da Amazon gibi e-ticaret platformları da TikTok'tan özellik araklamaya çalışıyor. Tüm bunlar bir yana dursun; TikTok'tan gelen yeni açıklama ise TikTok paylaşımlarını Facebook ve Instagram'da çok daha fazla göreceğimizi ortaya koydu.

Teknoloji sitesi TechCrunch'a açıklamalarda bulunan TikTok yetkilileri, hikayelerin Facebook ve Instagram'a aktarılmasını sağlayacak yeni bir özelliğin dağıtımına başladıklarını duyurdular. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre artık TikTok kullanıcıları, oluşturdukları hikayeleri Instagram ve Facebook'ta da paylaşabilecekler.

TikTok'ta 'Paylaş' butonuna tıkladığınızda Instagram Hikayeler seçeneği de çıkacak

TikTok

TikTok'ta hikaye oluşturan kullanıcılar, bundan sonra Gönder menüsünü kullanarak Instagram ve Facebook'ta da içerik paylaşabilecekler. Facebook'ta gönderi olarak paylaşılacak içerikler, Instagram'da ise hem gönderi hem de hikaye olarak paylaşılabilecek. 

TikTok'un yeni özelliği ile ilgili hala bilinmeyen bazı şeyler var. Örneğin bu özelliğin bir entegrasyon olup olmadığı net değil. Dolayısı ile söz konusu paylaşımların bağlantı olarak mı yoksa TikTok logolu Instagram gönderileri olarak mı paylaşılacağı bilinmiyor. Sektördeki diğer kaynaklar ile bizlerin tahminine göre Facebook ve Instagram'a aktarılacak paylaşımlar, muhtemelen bağlantılar olarak gösterilecek. Ancak TikTok'tan bununla ilgili bir açıklama gelmedi. Özellik dünya genelinde kullanıma sunulduğunda, neler yapabileceğini hep birlikte görmüş olacağız.

Kaynak : https://techcrunch.com/2022/08/17/a-new-tiktok-feature-lets-creators-share-tiktok-stories-to-facebook-and-instagram/
22
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
6
1
0
0