6
3
3
1
1

Geçen 10 sene içerisinde akıllı telefonların yükselişi ile hayatımızın her noktasında internete erişebilir olduk. Cebimizde taşıdığımız bu cihazlarla internetteki her işimizi yapıyor olsak da bazı zamanlarda aynı taşınabilir rahatlığa sahip, ancak içerisinde Windows işletim sistemi olan cihazları arayabiliyoruz. Bugün sizlere tanıtacağımız ürün ise tam olarak bunu yapıyor. Asus’un geçtiğimiz senelerde tanıttığı Vivo Stick taşınabilir bilgisayar, özellikle işi gereği çok seyahat eden kişilerin vazgeçilmezi olabilir.

Cebinizde taşıyabileceğiniz bu minik aparat, HDMI çıkışı bulunan televizyon, monitör gibi herhangi bir görüntü çıkışına sahip cihazla kullanılabiliyor. Üzerinde 1 tanesi USB 3.0 olmak üzere iki USB bulunan cihazda, mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanabileceğiniz bir 3,5 mm jak girişi de yer alıyor.

Yalnızca 12,5 cm uzunluğunda olan minik bilgisayar, 75 gramlık ağırlığı ile de taşınma anlamında büyük kolaylık sağlıyor. Bilgisayarın donanım özelliklerine baktığımızda ise bizleri büyük bir hayal kırıklığı karşılıyor. Intel’in 4 çekirdekli Atom x5-z8350 işlemcisi bulunan bilgisayarda Intel HD Graphics GPU, 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. Şu anda yaklaşık 1300 TL’ye satılan bu ürün, günlük kullanımlar için pek yeterli olmasa da eğer sürekli seyahat eden biriyseniz bu bilgisayarı kullanabilirsiniz.

6
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
6
3
3
1
1