Twitch Prime Üyelerine Özel İkinci Apex Legends Kostümü Yayınlandı

3
1
0
0
0
Apex Legends ile Twitch'in yaptığı anlaşma sonucu Twitch Prime üyeleri, Apex Legends'ta çeşitli kostümlere ve skinlere ücretsiz erişim sağlayabiliyor. Şu an itibariyle Twitch Prime üyeleri iki adet kostüme erişebilir durumda.

Twitch Prime aboneleri için yeni paketlerini bir hafta önce yayınlayan Apex Legends, bu paketlerle kullanıcılara yeni kostümler ve skinler sunacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan paketlerin içeriği biraz zayıf olsa da Twitch Prime abonelerine özel kostümlere bir yenisi daha eklendi.

Bangalore için "Dino Dynamo" adlı kostümü yayınlayan Respawn Entertainment, böylece Twitch Prime kullanıcıları için yayınlanan ikinci kostümü duyurmuş oldu. Twitch Prime üyeleri için yeni kostümler de önümüzdeki haftalarda yayınlanıyor olacak.

Apex Legends'ın resmi Twitter hesabından yayınlanan video ile duyurulan Dino Dynamo kostümü, Bangalore'un her zamanki görünüşünü korurken eklenen basit görünümlü dinozor çizimleriyle ilginç bir tasarıma kavuşmuş. Parlak sarı ve yeşil renklerin hâkim olduğu kostüm, oldukça dikkat çekici bir görünüşe sahip.

apex legends

Daha önce Wattson için ve son olarak Bangalore için yayınlanan Twitch Prime'a özel kostümlere buradan ulaşabilirsiniz. Tabii bu kostümleri hesabınıza aktarabilmek için Twitch Prime üyeliğinizin olması şart. Twitch Prime, Türkiye'den abone olmak isteyen kullanıcılara ilk 7 gün boyunca ücretsiz hizmet sunarken abonelik, bu süre sonrasında ilk 6 ay için aylık 2,99 dolar ve daha sonrası için 5,99 dolar olarak ücretlendiriliyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/07/14/new-apex-legends-skin-twitch-prime/
3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0