Ünlü Alman Yönetmen Herzog: Filmlerimi İnternetten İndirebilirsiniz

28
12
5
2
1
Unutulmaz pek çok filmin altında imzası olan ünlü Alman yönetmen Werner Herzog, filmlerinin internet ortamından indirilmesine izin verdiğini açıkladı.

Hem belgeselleri hem de filmleriyle bilinen Alman yönetmen Werner Herzog, diğer yapımcı ve yönetmenlerin aksine bir düşünce yapısına sahip. Korsan filmlere karşı savaş halinde olan sinema sektöründe, Herzog'a göre en iyi dağıtım biçimlerinden birisi korsan dağıtım.

Psikolojik filmleriyle dikkatleri üzerine çeken Herzog'un sayısız film ve belgeselin altında imzası bulunuyor. Ayrıca pek çok ödüle sahip olan yönetmen, Cannes Film Festivali'nden 3 ödül almış durumda. İsviçre’de düzenlenen Visions du Réel Film Festivalinde bir söyleşide yer alan ve filmlerinin sadece illegal sitelerde bulunabildiğinin belirtilmesi üzerine bir açıklama yapan Herzog, korsanın en iyi dağıtım araçlarından birisi olduğunu belirterek "bir şekilde çalmak isterseniz sorun yok" dedi. Filmlere online olarak ulaşabilmenin kolay olduğunu ve bu kolaylığın da kendisini memnun ettiğini açıklayan Herzog, 15 yaşındaki çocukların filmlerini neden göremediklerini sorduklardını belirtti. 

Kendi ismiyle bir web sitesi olan Herzog, bu site üzerinden de kendine ait olan yapımları satıyor. Buna rağmen korsan dağıtımlara karşı olmaması da ünlü yönetmenin kişiliğiyle örtüşüyor.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201904221038838093-unlu-yonetmen-Werner-herzogdan-korsan-onayi-filmlerimi-internetten-indirebilirsiniz/
28
12
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
28
12
5
2
1