Xiaomi, Uygun Fiyatıyla Şaşırtan 65 İnç 'Duvar Kağıdı' Televizyonunu Tanıttı

54
3
2
2
0
Xiaomi, Çin'de düzenlenen bir etkinlikte, ilk 'duvar kağıdı' ekranlı televizyonunu tanıttı. Televizyon, bugünden itibaren Çin piyasasında satışa çıkıyor.

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, yeni yeni ortaya çıkan duvar kağıdı televizyonlar üzerine çalışmalarını tamamladı. 13.9 mm kalınlığında üretilen duvar kağıdı akıllı televizyonlar, bugünden itibaren Çin'de satın alınabiliyor.

Yeni nesil akıllı televizyonların öncülüğü LG tarafından yapılmıştı. Duvar kağıdı televizyonlar, neredeyse çerçevesiz olarak tasarlanan ekranların duvarda, geri kalan parçaların ise bu ekranın dışında bulunmasıyla oluşuyor. Farklı bir tasarıma sahip olan televizyonlar, kullanıcılar tarafından da beğeniliyor. Xiaomi'nin üretmiş olduğu bu duvar kağıdı televizyonun özellikleri ise şöyle;

Televizyonun ekran bölümünü fazlasıyla ince bir şekilde dizayn edilmiş ve duvarda bulunan bir tabloymuş hissi oluşturuyor. Ekran 65 inç boyuta sahip. Televizyona ait olan tüm donanımsal bileşenler ise ekranın dışında bulunan bir ses çubuğunda bulunuyor. Üretilen bu model, standart olan üretilmiş olan akıllı televizyonlarda bulunan tüm özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Standart özelliklere ek olarak bu televizyonu kullanarak görüntülü iletişim kurulabiliyor. Ekran ile ses çubuğunu birbirlerine bağlamak içinse MiPort isimli bir cihaz üretilmiş. Miport, 18 Gbps HD görüntü iletimini kesintisiz olarak yapabiliyor. Televizyonda ayrıca sesli kontrol için akıllı hoparlör sistemi de bulunuyor.

LG tarafından üretilen ve 2.57 mm kalınlığa sahip olan duvar kağıdı televizyonun 20.000 dolara (yaklaşık 115.000 TL) satıldığı biliniyordu. Xiaomi ise bu televizyonu Çin'de 1.040 dolar (yaklaşık 6.000 TL) seviyelerinde satışa çıkardı. Ürünün diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı ve fiyatının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://phoneradar.com/xiaomi-launches-65-inch-mi-wallpaper-tv-in-china/
54
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
54
3
2
2
0