YTÜ Çevreci Tasarımlar Yarışması İçin Son Başvuru Tarihi 25 Mart

4
1
1
0
0
Günümüzde kentleşmenin de etkisiyle birçok çevre sorunları ile karşı karşıyayız. Peki biz bu sorunlara çözüm olarak ne yapabiliriz?

Yıldız Teknik Üniversitesi Protek ailesi, çevredeki atıkların geri dönüştürülebilirliğini vurgulamak ve bu konuda çevremizdeki bireylerin farkındalığını sağlamak amacıyla bir yarışma hazırladı. Bu yarışma ile katılımcılara sadece çevre bilinci değil, aynı zamanda multidisipliner bir çalışma prensibi ile bilgilerini pratiğe dökme şansı sunulacak ve öğrencilerin yaptıkları çalışmalar jüri tarafından değerlendirilerek ödüllendirilecek.
Yarışma, tek veya grup halindeki üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecektir. Öğrenciler geri dönüştürülebilir malzemelerden oyuncak tasarlayacak ve jüriler tarafından değerlendirilecektir. Yapılan tasarım oyuncaklar, ilgili kurumlar aracılığı ile çocuklara ulaştırılacaktır.

Yarışma için son başvuru tarihi 25 Mart olarak açıklandı. Final yarışması 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için ytuprotek.net web sitesini ziyaret edebilir, ayrıca buraya tıklayarak yarışmaya başvurabilirsiniz.

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0