10
5
4
3
2

Bu videomuzda elimize geçen en enteresan telefonlardan biri olan Nubia X'i inceliyoruz. Elimizdeki telefon sıradışı olunca, biz de olağandan biraz daha farklı bir incelemeyle karşınızda olmak istedik.

Telefonun ilk etapta dikkat çeken yönü hem önde hem de arkada ekrana sahip olması. Bu tasarım tercihinin iki nedeni var: Biri ön yüzden kameranın çıkarılmasıyla %93 gibi mükemmel bir ekran/gövde oranına sahip olabilmek. Bir diğeri de elbette selfie çekeceğiniz anda arka kameradan kendinizi görebilmeniz. Sıradışılık demişken; telefonumuzun her iki yanında iki adet parmak izi sensörü bulunuyor. Bu sayede telefonu tutuş şeklinize göre hangisini rahat buluyorsanız onu kullanabiliyorsunuz.

16 ve 24 MP olmak üzere iki arka kameraya sahip olan Nubia X ile 4K çözünürlüğe kadar video kaydı yapabiliyorsunuz. Telefonun kamera arayüzü ilk başta biraz karışık gelebilir ancak alıştığınızda kolaylıkla kullanabiliyorsunuz. Başta da belirttiğimiz üzere telefon şu ana dek ofisimize ulaşmış en ilginç cihazlardan biri olduğu için anlatması da güç. İyisi mi devamını videomuzu izleyerek deneyimleyin deriz. Yeni videolarda karşınızda olmaya devam edeceğiz.

10
5
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
10
5
4
3
2