10 Yıldır iPhone’a Gelecek Diye Beklediğimiz Konsept, Galaxy S8 ile Gerçek Oluyor!

0
0
0
0
0
10 Yıldır iPhone’a Gelecek Diye Beklediğimiz Konsept, Galaxy S8 ile Gerçek Oluyor!
Aldığı sağlam kaynaklara dayanarak bir açıklama yapan Bloomberg, Galaxy S8’in çerçevesiz ekrana sahip olacağını bildirdi.

10 yıldır ha geldi ha gelecek diye beklediğimiz o meşhur iPhone konsepti, yüksek ihtimalle Galaxy S8 ile gerçek olacak. Bloomberg, Samsung Display’in ekran alanı %90 olan bir panel oluşturmak için önemli kaynaklara yatırım yaptığını iddia ediyor. 

Panel, camın içine gömülü ve fiziksel Home tuşunu ortadan kaldıran yeni nesil parmak izi algılayıcısına sahip olacak. Bu bilgiler, bize dün Galaxy S8 ile paylaştığımız haberimizi hatırlattı. Burada da S8’de olması beklenen 3 tane önemli özellikten ve bu özelliklerden bir tanesinin ekrana entegre edilmiş parmak izi algılayıcısı olduğundan bahsetmiştik.

Bunun dışında Samsung’un Galaxy S8’de 5.1 ve 5.5 inçlik ekran boyutlarını tercih etmeye devam etmesi bekleniyor. Fakat SamMobile, bu konuda oldukça agresif haberler paylaşmış ve bu boyutlardan bir tanesinin 6.2 inç olabileceğinden bahsetmişti. Ekran boyutlarında kesin bilgiye ulaşmak için sanırım biraz daha beklememiz gerekiyor.

Bu arada Galaxy S8’in çerçevesiz panel kullanan ilk model olmayacağını belirtelim. Xiaomi, Mi Mix modeliyle bu onura sahip olmuştu yalnız cihaz, Çin’de sınırlı sayıda satılıyor.

Kaynak : http://www.androidcentral.com/galaxy-s8-may-feature-all-screen-bezel-less-display
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0