Webtekno Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde Yeniden Aday

0
0
0
0
0
Webtekno olarak sizlerin muhteşem desteği ile 2015 yılında aldığımız “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ve “Yılın En İyi YouTube Kanalı” dallarında aldığımız ödüllerden sonra Boğaziçi öğrencileri tarafından yeniden bu dallarda aday gösterildik!

Geçtiğimiz yıl sizlerin muhteşem desteği sayesinde Boğaziçi Bilişim Ödülleri kapsamında aday olduğumuz “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ve “Yılın En İyi YouTube Kanalı” dallarında iki ödül birden almıştık.

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü COMPEC'in bu sene dördüncüsünü düzenleyeceği, halk, jüri ve bilişim kulüplerinin oylarıyla bilişim sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların enlerinin belirleneceği ödül töreni olan Boğaziçi Bilişim Ödülleri 2016’da ise Webtekno olarak yeniden "Yılın En İyi Teknohaber Sitesi" ve "Yılın En İyi Youtube Kanalı" dallarında çifte aday olarak gösterildik.

Şimdiye kadar Webrazzi Ödülleri, Turkcell Sosyal Medya Ödülleri, Boğaziçi Bilişim Ödülleri ve Gelişim Üniversitesi Sektörün En’leri Ödülleri ödülleri olmak üzere 4 adet “Yılın En İyi YouTube Kanalı” ödülüne sahip olan Webtekno, aynı zamanda yine geçtiğimiz yıl almış olduğu “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ödülüyle müzesini zenginleştirmeye devam ediyor.

Tabii bu noktada Webtekno olarak gösterdiğimiz çaba ve emek bir kenarda dursun, sizlerin gösterdiği muhteşem desteğin etkisi bulunmakta. Her oylama şeklinde yapılan ödüllerde olduğu gibi bizler için yaptığınız muhteşem desteğe tabiki tekrar ihtiyacımız var.

Buradaki bağlantıdan Facebook veya Twitter üzerinden giriş yapıp “Yılın En İyi Teknohaber Sitesi” ve “Yılın En İyi YouTube Kanalı” dallarında Webtekno’ya oy kullanarak bizlere destek olabilirsiniz. 15 Ekim’de başlayan oylama süreci 1 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

Ardından 15 Aralık 2016 tarihinde ise Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de yapılacak ödül töreni ile ödüller sahiplerini bulacak.

Ancak geçen sene olduğu gibi bir hatırlatma daha yapmak istiyoruz. Şimdiye kadar bu kadar hızlı büyümemizi, birçok ödüllere sahip olup 1 milyondan fazla abonesi olan YouTube kanalı olmamızdaki en büyük etmen olan sizlere her zaman bir teşekkür borçluyuz. Bu tarz oylamalarda sonuç ne olursa olsun her zaman sizleri sevdiğimizi ve bizler için her birinizin ayrı ayrı önemli değere sahip olduğunuzu sakın unutmayın. Teşekkürler canlar!

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0