11
5
4
0
0

Günümüzden yaklaşık 3 yıl önce Webtekno YouTube kanalında bir video paylaşmış ve Webtekno ekibinin de içinde yer aldığı İzmo ofisindeki çalışanlara hangi akıllı telefonu kullandıklarını tek tek sormuştuk.

Aradan oldukça uzun bir zaman geçti ve teknoloji ilerledi. Bu süreçte neredeyse hepimiz akıllı telefonlarımızı daha güncel modellerle değiştirdik. Webtekno YouTube kanalı, videoyu güncel bir sürümü ile değiştirmek için ofis çalışanlarına yeniden hangi telefonları kullandıklarını sordu.

Videoda ofiste yer alan tüm İzmo çalışanlarının hangi akıllı telefonları kullandıklarını, nedenleriyle birlikte izleyebilirsiniz. Ayrıca Webtekno.com’un dış ekip yazarlarından bendeniz Beyazıt Kartal, Galaxy S7 Edge; Emre Ömer Zehir, HTC Desire 820; Eray Kalelioğlu ise iPhone 6S kullanıyor.

Yukarıdaki bağlantıdan İzmo yani Webtekno ofisinde kimin hangi telefonu neden kullandığını izleyebilirsiniz. Ayrıca siz de hangi telefonu kullandığınızı nedenleriyle birlikte videonun ya da bu içeriğin altına yazarak diğer takipçilerimize öneride bulunabilirsiniz.

11
5
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
4
0
0