Korkunçlu Kadın Geri Dönüyor: 2021'de Yeni Bir The Exorcist Filmi Görebiliriz

15
13
2
2
0
Deadline'ın haberine göre Morgan Creek Entertainment yeni bir The Exorcist filmi üzerinde çalışmalara başladı. 2021'de vizyona girmesi beklenen film hakkında şimdilik neredeyse hiçbir detay bulunmuyor.

Korku filmleri genel olarak spesifik bir kitleye hitap eden ve gişede büyük başarılar elde etmeyen yapımlar olsa da özellikle son birkaç yıldır karşımıza çıkan standartların üstünde kaliteli yapımlar, korku filmlerinin de büyük gişe hasılatları elde edebileceğini göstermiş oldu.

Bazı korku filmlerinin gişede takdir edilesi başarılar elde etmiş olması, bazı klasik yapımların da beyaz perdeye dönüşüne önayak oluyor. Deadline tarafından aktarılan bilgilere göre ilk kez 47 yıl önce (1973) karşımıza çıkan The Exorcist, gelecek yıl yeni bir filmle beyaz perdede yerini alacak.

the exorcist

Şu an için yeni The Exorcist ile ilgili bilgilerin söylentilerden ibaret olduğunu ifade edebiliriz. Zira filmin yönetmeni, başrol oyuncusu ve daha pek çok detay bilinmiyor. Bununla birlikte bilinen ‘şeyler’ arasında yeni The Exorcist filminin yapımcısının, 2004 yılında vizyona giren son The Exorcist filminin yapımcısı da olan Morgan Creek Entertainment olacağı yer alıyor.

2021 yılında vizyona gireceği söylenen yeni The Exorcist filmi bir yeniden uyarlama mı olacak yoksa 1973 yılında başlayan hikaye ile bağlantılı yeni bir devam filmi mi olacak şu an için belli değil. Morgan Creek’in şu anda film üzerinde çalıştığı öne sürülüyor ki bu gerçekse detaylar yakın zamanda ortaya çıkacaktır.

exorcist

1973 yılında vizyona giren ilk The Exorcist filmi, sadece 12 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmiş olmasına rağmen, 428 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarının altına imza atmıştı. En İyi Uyarlama Senaryo ve En iyi Ses kategorilerinde Oscar ödülüne layık görülen film, En İyi Film kategorisinde ise adaylıkla yetinmişti.

Kaynak : https://movieweb.com/the-exorcist-reboot-2021-release-date/
15
13
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
15
13
2
2
0