24 Yaşındayken Bir Günde 3,88 Milyar Dolarlık Servetin Sahibi Olan Adam

62
33
30
16
13
Hong Konglu bir aile, ABD'deki Pensilvanya Üniversitesi'nden mezun olan oğullarına hediye olarak büyük bir servet bıraktı. 24 yaşındaki Eric Tse, ailesinin 3,88 milyar dolarlık hissesini alarak dünyanın en zengin 550 kişisi arasına girdi.

24 yaşında bir genç olduğunuzu düşünün. Böylesine genç bir yaştayken milyarder olabilmek için neler yapabileceğinizi veya neler yapmanız gerektiğini hayal edin. Hong Konglu bir ailenin çocuğu olan Eric Tse, yalnızca bir günde milyarder oldu. 24 yaşındaki Eric, ABD'de Pensilvanya Üniversitesi'nden mezun oldu ve ailesi tarafından Sino Biopharmaceutical şirketinin 3,88 milyar dolarlık hissesi ile ödüllendirildi.

Şirket tarafından salı günü yapılan bir duyuruda, hisselerin beşte birinin bedelsiz olarak Eric Tse'ye devredildiği açıklandı. Bu ödülle birlikte milyarder olan Eric; ABD Başkanı Donald Trump, ünlü yönetmen Steven Spielberg ve Starbucks'ın kurucusu Howard Schultz'u geçerek dünyanın en zengin 550 kişisi arasına ismini yazdırdı.

Eric Tse; dünyanın en zenginleri listesine kendi adına değil, ailesinin adına girmek istiyor:

Eric Tse

Ailesinin hediyesi ile yalnızca bir günde milyarder olarak dünyanın en zenginleri arasına giren Eric; gazeteler ve diğer kuruluşların oluşturduğu 'En Zenginler' listesine kendi adıyla değil ailesinin adına girmek istediğini belirtti. Bunun dışında Eric Tse, normal hayatı göz önüne alındığında pek de düşük profilli bir yaşam portresi çizmiyor.

Şarkıcı Rihanna, Amerikan model Bella Hadid ve Lily Aldridge gibi ünlü isimlerle fotoğrafları bulunan Eric Tse, çoğu zaman farklı ülkelerde gezerek zaten yüksek profilli bir yaşam sürüyordu. Eric, mezun olduğu okulun dergisindeki röportajında "Ailem ve büyüklerim, bendeki potansiyeli gördü ve hiçbir karşılık beklemeden bana yardım etti" açıklamasını yaptı.

Kaynak : https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50180065
62
33
30
16
13
Emoji İle Tepki Ver
62
33
30
16
13