12
6
4
3
3

Uzun ve yorucu bir okul sezonunun yine sonuna doğru yaklaşıyoruz. Yaz tatili başlıyor ve ders çalışmaktan yorulan milyonlarca öğrenci kardeşimiz, bilgisayarlarıyla sağlam oyunlar oynamanın hayallerini kuruyor. Evinde sağlam bir bilgisayarı olanlar şimdiden oyun hazırlıklarına başlarken, yeni bilgisayar almak isteyen, ancak güncel kur fiyatlarından muzdarip bir kitle de bulunuyor. Bugün hazırladığımız videoda sizlere güzel bir bilgisayarı tanıtacağız. İtopya.com’un bizim için hazırladığı yeni oyuncu bilgisayarını incelediğimiz bu videomuzda, siz değerli takipçilerimize bu yazı daha keyifli geçirmek için bir çözüm sunmak istedik.

İyice artan kur fiyatlarından dolayı yeni bilgisayar almakta zorlananlar için hazırladığımız bu oyuncu kasası, 3299 TL’lik fiyatı ve sundukları ile tam bir fiyat - performans canavarı olarak dikkat çekiyor. MSI’ın A320M anakartı üzerine kurulan sistemimizde AMD’nin 4 fiziksel 4 de mantıksal çekirdekli Ryzen 3 2300X 3.5 GHz işlemcisi bulunuyor. İşlemcinin yanında oyuncuların çok hoşuna gidecek MSI GeForce GTX 1650 Gaming X 4 GB GDDR5 ekran kartı ve Corsair 3000 MHz 8 GB DDR4 RAM eşlik ediyor.

Tüm bunların yanında günümüz oyuncu bilgisayarlarının vazgeçilmezi olan 240 GB SSD ile karşımıza çıkan oyuncu bilgisayarı, 3299 TL’lik fiyatıyla başarılı karnelerin en iyi hediyesi olacak gibi görünüyor. PUBG, Fortnite, Apex Legends gibi popüler oyunlarla denediğimiz bu oyuncu bilgisayarını daha iyi tanımak istiyorsanız, sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Ayrıca buraya tıklayarak İtopya’da satılan oyuncu bilgisayarına ulaşabilirsiniz.

Unutmadan söyleyelim, bilgisayarı satın alanlar arasından 20 kişiye MSI’ın oyuncu ekipmanları hediye edilecek.

12
6
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
12
6
4
3
3