18
6
5
3
2

Son zamanlarda özellikle oyuncular tarafından en çok konuşulan konuların başında gelen Stadia, birçok insanın kafasında büyük soru işaretlerini de oluşturmuş durumda. Donanıma bağlı kalmadan yüksek kalitede oyun oynama imkanı sunan teknoloji birçok kişiyi heyecanlandırmış olsa da olayın yalnızca parayı ödeyip oyun oynamaktan çok daha fazlası olduğu da bir gerçek.

Şu an için ülkemize ne zaman geleceği belli olmayan ancak gelse bile düşük internet hızları sebebiyle kendisine fazla müşteri bulamayacağını düşündüğümüz sistem ciddi ve sabit bir internet bağlantısı gerektiriyor.

İnternetiniz yeterli değilse, internet ve Google Stadia aboneliğini aldıktan sonra tabii ki oyunları hemen oynamaya başlayamıyorsunuz. Oynamak istediğiniz oyunları satın almanız gerektiğini de belirtelim.

Lafı daha da fazla uzatmadan sizleri, bu ve bunun gibi daha fazla konuyu ele aldığımız videomuzla baş başa bırakıyoruz. Aşağıdaki anket aracılığıyla da 1 yıl boyunca Google Stadia aboneliğini mi yoksa oyuncu bilgisayarı almayı mı tercih edeceğinizi bizlere söyleyebilirsiniz.

18
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
18
6
5
3
2