11
3
3
2
2

Son günlerde gerek tasarımı, gerek kamerası, gerekse de donanım performansı ile çok fazla popüler olan P30 Pro’yu sağlamlık testine sokma zamanımız geldi çattı. 50 kat zoom yapabilen 3 arka kamera ile karşımıza çıkan P30 Pro, sağlamlık testinde de umduğumuzdan iyi bir performans gösterdi.

P30 Pro’ya yaptığımız testler, sırasıyla; çizilme, yanma, bükme, düşürme ve elbette Webtekno usulü oldu. Son dönemde yaptığımız testler arasında en sağlam telefonlardan biri olarak kabul edebileceğimiz cihaz, tüm bunlara rağmen içinde taş olan çamaşır makinesine karşı pek umut vadedici sonuç vermiyor.

8000 TL fiyat etiketi ile Türkiye’nin en pahalı akıllı telefonlarından biri olan P30 Pro, yaptığımız testlerden genel olarak başarılı çıkmışken, sınırları zorladığımızda karşımıza bazı aksaklıklarla çıkabiliyor. Günlük kullanım performansına bakacak olursak, telefonun sağlamlık kısmında bir hayli iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer sizler de P30 Pro’nun başına neler geldiğini merak ediyorsanız, sizleri videomuzla başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

11
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
11
3
3
2
2