A Plague Tale: Innocence’in Demosu Steam’de Yayınlandı

8
3
0
0
0
Focus Home Interactive’in şiketi, A Plague Tale: Innocence’in demosunu Steam’de yayınladı. Oyunun yayıncıları demonun yayınlanmasının ardından oyuna ait bir de fragman paylaştı.

Focus Home Interactive şirketi Mayıs ayında yayınladığı A Plague Tale: Innocence’i n demosunu Steam üzerinden yayınladı. Demoda Hugo ve Amicia karakterlerinden istediğiniz birinin öyküsünün ilk bölümünü deneyebilirsiniz.

A Plague Tale: Innocence’da oyuncular, Amicia De Rune karakterini yönetiyorlar. Oyunda Amicia ve kardeşi Hugo’yu ölümcül hastalıklardan, fare sürülerinden ve acımasız savaşçılardan korumaya çalışılıyor. A Plague Tale: Innocence’de macera, bulmaca, savaş ve gizem çözümü iç içe geçmiş durumda. 

A Plague Tale

A Plague Tale: Innocence’in yayıncıları, oyunun demosunu paylaştıktan sonra oyuna ait bir de fragman paylaştı. Fragmanda oyuncuların beklediği oyuna ait birkaç ipucu da karşımıza çıkıyor. 

A Plague Tale: Innocence, 16 Eylül'den itibaren Steam'de yüzde 33 indirime girecek. Heyecan dolu, kaotik bir oyun hepimizi bekliyor.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/a-plague-tale-innocence-free-demo-is-now-available-for-download-on-steam/
8
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
0
0
0