A Quiet Place: Part II'nin Fragmanı Yayınlandı

17
4
2
1
1
A Quiet Place: Part II'nin Fragmanı Yayınlandı
Seyircisiyle geçtiğimiz yıl buluşan ve hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden olumlu eleştiriler alan A Quiet Place’in devam filminin ilk fragmanı paylaşıldı. İkinci film, ilk filmde yaşananlardan hemen sonrasını konu alacak.

2018 yılında çıkış yapan post-apokaliptik yani 'kıyamet sonrası' bir korku filmi olan A Quiet Place, izleyiciler ve eleştirmenlerden tarafından bir hayli beğenilmişti. Yönetmenliğini, filmin başrolünde de yer alan John Krasinski’nin üstlendiği film IMDb’den 7,5, Metacritic’ten ise 82 puan almayı başarmıştı.

İlki oldukça olumlu eleştiriler alan filmin ikincisi A Quiet Place: Part II için de ilk tanıtım videosu yayınlandı. İkinci filmde de ilk filmde bulunan oyunculardan Emily Blunt, Millicent Simmonds ve Noah Jupe’un bizleri karşılayacağını biliyoruz. İkinci filmin yönetmenliğini de yine John Krasinski üstleniyor.

Not: Yazının bundan sonraki kısmı, ilk filmden az miktarda spoiler barındırmaktadır.

A Quiet Place

İlk filmin sonunda Abbot ailesinin evi, canavarlar tarafından işgal edilmişti ve aile bu saldırıya karşı koymaya çalışmıştı. En sonunda ise canavarlarla nasıl baş edeceklerini, onlara karşı nasıl mücadele edebileceklerini keşfetmişlerdi.

A Quiet Place: Part II ise ilk filmde yaşanan olaylardan hemen sonrasını konu alıyor. Emily Blunt’ın canlandırdığı Evelyn Abbot, çocukları Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) ve yeni doğan bebekleriyle dış dünyadaki tüm zorluklarla ellerinden gelebildiğince sessiz bir şekilde mücadele etmeye çalışacak. İkinci filmde ayrıca Cillian Murphy ve Djimon Hounsou da boy gösterecek.

Sinema salonlarında gösterilecek olan ikinci film, ülkemizde de 20 Mart 2020 tarihinde vizyona girecek. İkinci filmin senaristliğini de tıpkı ilk filmde olduğu gibi John Krasinski, Bryan Woods, Scott Beck üstleniyor.

İlk filmi izlemiş miydiniz? İlk film hakkındaki düşünceleriniz ve ikinci filmden beklentileriniz neler? Fikirlerinizi ve filmden beklentilerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://bloody-disgusting.com/movie/3598231/quiet-place-part-ii-teaser-trailer-makes-lot-noise-video/
17
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
1
1