68
21
9
8
8

Yine bir inceleme videomuzla karşınızdayız. Ancak bu sefer size küçük bir çekiliş sürprizi de yapalım dedik. Bu videomuzda Monster Abra A5 V11.1 dizüstü oyuncu bilgisayarını inceledik. 15 gün içerisinde eğer çalıştıramadığı oyun olursa iade garantisi olan cihazın, hem oyun çalıştırma gücünü test edelim dedik, hem de ürünle ilgili genel bir fikir de oluşturmak istedik. 

Artıway sponsorluğunda yaptığımız video ile size küçük bir çekiliş de yapmak istedik. Eğer buradaki bağlantı ile Artıway üzerinden alışveriş yaparsanız katılabileceğiniz çekilişte, hem incelediğimiz ürün olan Monster bilgisayar hem de iPhone 8 kazanma şansına sahip olacaksınız. Çekiliş şartlarımız ise şöyle; 

  • Yukarıdaki link üzerinden Artıway'den herhangi bir miktarda alışveriş yapmanız gerekiyor.
  • Alışverişi yaptıktan sonra Artıway'e üye olduğunuz e-posta adresinizle birlikte hem iPhone 8 hem de Monster Abra A5 V11.1 oyuncu bilgisayarı çekilişine otomatikman katılmış olursunuz.
  • Başka herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok fakat kayıt olduğunuz e-posta adresiniz önemli. Çünkü eğer kazanırsanız size oradan ulaşılacaktır.
  • Oyuncu bilgisayarı kazanan şanslı takipçimizi 03 Ocak 2018 Çarşamba günü açıklayacağız. iPhone 8 çekiliş sonuçları da Artıway tarafından 15 Ocak 2018 günü açıklanacaktır.

Peki siz incelediğimiz ürün ve yaptığımız çekiliş hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen yorumlarda düşüncelerinizi belirtmekten çekinmeyin. Ayrıca videoyu beğendiyseniz, arkadaşlarınızla paylaşmayı da unutmayın. Şimdiden kazanan arkadaşlara da buradan hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kazanan isim belli oldu! 

Kazanan: Can Kızılhan

Yedek Talihli: Adem Bal

68
21
9
8
8
Emoji İle Tepki Ver
68
21
9
8
8