12
4
3
3
1

Samsung’un muhteşem bir konferansla tanıttığı yeni amiral gemisi Galaxy S10, geçtiğimiz gün elimize ulaşmıştı. Telefonu test ettiğimiz bu dönemde, iyisiyle kötüsüyle sizlere telefonu tanıtmaya çalıştık. Bugün ise telefonun bir diğer çok merak edilen özelliği olan sağlamlık testine geçiyoruz.

6599 TL’lik fiyatıyla rakiplerine kıyasla nispeten daha uygun fiyatlı bir telefon olan Galaxy S10, sağlamlık testimizde adeta ter döktü. Sırasıyla; çizilme, bükülme, yakma ve düşürme testlerine soktuğumuz akıllı telefon, bazılarında iyi performans gösterirken, bazı testlerde bizleri yarı yolda bıraktı.

Videomuzun son kısmında, telefonun sınırlarını zorlayıp çılgınca şeyler yaptığımız Webtekno usulüne geçtik. Binlerce kibritin arasına sıkıştırıp yaktığımız akıllı telefon, ilginç bir şekilde beklentilerimizden daha sağlam bir şekilde çıktı. Elbette bu noktada “sağlam” çıkmanın çok göreceli bir kavram olduğunu belirtmekte fayda var. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

12
4
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
12
4
3
3
1