Age of Empires 4 İçin "Efsane Geri Geliyor" Dedirten İki Yeni Tanıtım Videosu

26
4
3
3
2
Age of Empires 4 İçin "Efsane Geri Geliyor" Dedirten İki Yeni Tanıtım Videosu
Relic Entertainment, yaklaşmakta olan gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires 4'ten iki yeni fragman paylaştı. Paylaşılan fragmanlar, Abbasi İmparatorluğu ile oyundaki deniz savaşlarına göz atmamızı sağlıyor.

Strateji oyun türünün önemli temsilcilerinden bir tanesi olan Age of Empires efsanesi, yakın bir gelecekte yepyeni bir oyunla karşımıza çıkacak. "Age of Empires 4" ismiyle piyasaya sürülecek oyun, video oyun dünyasının en son yeniliklerini oyuncuların beğenisine sunacak. Geçtiğimiz saatlerde iki yeni fragman yayınlayan geliştirici ekip, bu oyunun neler sunabileceğine dair ufak bir bakış atmamızı sağladı.

Age of Empires 4, piyasaya sürüldüğünde 8 farklı medeniyete sahip olacak. Bu medeniyetler, Roma, İngiliz, Çin, Rus, Delhi, Moğol, Fransız ve Abbasi İmparatorluğu olarak karşımıza çıkacak. Paylaşılan fragramlardan bir tanesi, Abbasi İmparatorluğu'nun özelliklerini kısmen de olsa gözler önüne seriyor. Diğer fragmanda ise oyundaki deniz savaşlarının nasıl olacağına dair ufak bir ön bakış sunuluyor.

Age of Empires 4'te Abbasiler böyle görünecek

Relic Entertainment'in liderliğinde geliştirilen Age of Empires 4'ün oynanışın nasıl olacağı, henüz belli değil. Yine de paylaşılan tanıtım videoları, oyundaki grafiklerin bu kez beklentiyi karşılayacak türden olduğunu gözler önüne seriyor. Ancak Age of Empires serisinin grafik odaklı değil, tema odaklı bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor

Oyunun deniz savaşlarını gösteren tanıtım videosu ise şöyle

Age of Empires 4, 28 Ekim'de PC ve Xbox Cloud Gaming için yayınlanmış olacak. İki farklı sürüm halinde piyasaya sürülecek oyunun standart sürümü 299, Deluxe Edition isimli sürümü ise 399 TL karşılığında satın alınabilecek. Oyunun Steam'deki listeleme sayfasına ulaşmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/age-of-empires-4-shows-off-naval-battles-camel-riders/
26
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
26
4
3
3
2