10
4
3
1
1

İlginç ürünler serimizde, yine bize ilginç gelen ve merak ettiğimiz bir ürünle karşınızdayız. Bu sefer ise duştayken hem müzik dinlememizi sağlayan hem de telefon görüşmeleri yapmamıza olanak sağlayan akıllı duş başlığını inceledik. Ürünü ortamında incelemek için ise Lütfi'yi bu sefer duşa bile soktuk :)

İncelememiz sonucu cihaz aslında duştayken oldukça iyi bir müzik keyfi sağlıyor. Ancak telefonla görüşme sırasında, kullanıcı için oldukça rahat bir ses kalitesi sunsa da, telefonla görüştüğümüz kişi için aynısını söyleyemeyebiliriz. Yine de acil durumlarda hayat kurtadığını düşünsek de, ürünün daha çok müzik dinlemeye yönelik olduğunu söylememizde fayda var. 

İnternette 150-200 TL civarına satılan ürünü aynı zamanda duş başlığından ayırarak, kablosuz bir hoparlör olarak da kullanabiliyoruz. Ancak bu fiyatlara daha kaliteli su geçirmez kablosuz hoparlörler piyasada zaten var. Peki siz ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Ürünü alır mıydınız? Lütfen düşüncelerinizi hem yorumlardan hem de videonun kartlar kısmındaki anket üzerinden bizimle paylaşmayı unutmayın. 

10
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
4
3
1
1