Amazon Kasım İndirimleri Başladı: Amazon.com.tr Müşterileri İndirimli Stand Up Bileti Dahi Alabilecek!

19
9
6
4
3
Amazon.com.tr müşterileri, kasım ayı indirimleri boyunca indirimli stand up bileti alma şansı yakalayacak.

Amazon Türkiye’nin her yıl kasım ayında düzenlediği ‘Gülümseten Kasım Kampanyası’, bu yıl 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. Kampanyanın ilk haftası boyunca (1-7 Kasım) indirimler yalnızca Prime üyelerine özel. 

Üstelik Amazon, kasım ayı boyunca düzenlenecek kampanya kapsamında indirim fırsatlarının yanı sıra, özel etkinliklere katılma fırsatları da sunacak. Amazon.com.tr müşterileri, alışveriş yaparak kasım ayı boyunca Zorlu PSM’de gerçekleşecek 3 stand-up gösterisinin biletlerini de çok uygun bir fiyata alma fırsatı bulacak. 

Amazon.com.tr müşterileri, Gülümseten Kasım boyunca sadece özel indirimlerden faydalanmakla kalmayacak!

amazon

Amazon.com.tr müşterileri, Gülümseten Kasım boyunca belirlenen tarihlerinde Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından, satıcısı Amazon Türkiye olan ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yaparak seçili komedyenlerin Zorlu PSM’de gerçekleştireceği stand-up gösterilerine muhteşem bir fiyat ile katılma şansı bulacak.

Yukarıdaki şartı karşılayan Amazon.com.tr müşterileri, Amazon Prime’ın aylık ücretiyle aynı ücreti (7,90 TL) ödeyerek kontenjanlarla sınırlı etkinlik biletlerini satın alabilecek. Şartları karşılayan müşterilerin e-posta adresine, bu biletleri satın almalarını sağlayacak PASSO kodları gönderilecek.

Amazon.com.tr müşterilerinin 7,90 TL’ye katılabileceği etkinlikler ve günleri:

  • 5 Kasım – Baturay Stand Up
  • 13 Kasım – Kaan Sekban Saçmalar
  • 25 Kasım – TuzBiber Stand Up

Gülümseten Kasım Kampanyası boyunca, Zorlu PSM’de gerçekleşecek seçili komedi şovlarına davetiye satın alma fırsatının yanı sıra birbirinden eğlenceli stand-up sanatçılarının kısa gösterileri de online olarak Amazon sosyal medya hesapları üzerinden tüm Amazon müşterilerine ulaşacak. TuzBiber platformuyla birlikte hazırlanan online içerikler, TuzBiber ve Amazon Instagram kanallarından yayınlanacak.

Amazon Gülümseten Kasım kampanyası dahilinde gerçekleştirilecek gösterilere katılım şartları ile ilgili detaylara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

“Amazon Türkiye tarihindeki en uzun süreli kampanya”

Kasım ayında gerçekleşecek kampanya ve etkinlikler ile ilgili Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott’tan da bir açıklama geldi:

“Müşterilerimizi gülümsetmek için her zaman uygun fiyata, geniş bir ürün yelpazesinden ürünleri, en iyi teslimat deneyimiyle sunuyoruz. Müşterilerimizi memnun etmek için gösterdiğimiz bu devamlı çaba sayesinde hem müşteri sayımızda hem de müşteri memnuniyetimizde ciddi artışlar gördük.

Bu yıl ise, Amazon Türkiye tarihindeki en uzun süreli kampanya olan Gülümseten Kasım’ı duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1 – 30 Kasım tarihleri arasında geçekleşecek kampanyamız kapsamında tüm Amazon.com.tr müşterileri, ara tatil hediyesi olarak çocuklarının istediği oyun bilgisayarı, evcil hayvanları ihtiyaçları veya yeni tarzlarını yansıtmak için bir süredir almayı planladıkları tıraş setleri gibi, geniş bir seçkiden seçili ürünlere muhteşem indirimlere erişim sağlamanın yanı sıra Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek seçili komedi gösterilerine sadece 7,90 TL karşılığında erişim sağlayabilecekler. Yani kasım ayı boyunca, müşterilerimizi gülümsetecek ve güldürecek içerikleri de diğer tüm ürün ve hizmetlerimizde olduğu gibi en ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerimiz için erişilebilir hale getiriyoruz.”

19
9
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
19
9
6
4
3