Android ve iOS Cihazlar İçin TunesGo ile Medya Aktarımı

0
0
0
0
0
Wondershare firması tarafından üretilen TunesGo isimli PC ve Mac uygulaması ile Android, iOS cihazları arasında çok rahat bir aktarım sağlayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi özellikle Android ve iOS arasında veri aktarımı oldukça zordur. Hele ki iTunes’da zamanında şarkı satın almış iseniz iyice çile olabiliyor. Bu noktada devreye giren TunesGo, Android, iOS, iTunes ve bilgisayarınız arasında muhteşem bir köprü görevi üstleniyor.

Ayrıca şahsen oldukça beğendiğim bir detayı daha var; Eğer Spotify, iTunes ya da Apple Music kullanmak yerine tek tek müzik indirip dinleyen biri iseniz ve düzen manyağı iseniz eminim şarkı adı, albüm kapağı, şarkıcı adı gibi detaylara önem veriyorsunuz. İndirdiğiniz bir şarkıda albüm kapağı olmaması, isminin yarım yamalak olması gibi sıkıntılarınız varsa TunesGo bunu da çözerek şarkı listenizi elden geçirerek şarkı, sanatçı ve albüm adını ekleyip, bir de doğru albüm kapağını da ekleyerek size mis gibi hizmet sunuyor.

Windows XP, Vista, 7, 8 ve 10 desteği olan TunesGO, aynı zamanda Mac OS desteği de veriyor. Cihazlar noktasında iOS 5 ve üzeri, Android 2.2 ve üzeri tüm cihazlar ile rahat rahat çalışan TunesGo’yu burada bulunan link ile Windows, buradaki linkten ise Mac bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz. Ücretsiz olan TunesGo’nun 1 yıllık aboneliği 39.95 Dolarken, 59.95 Dolar karşılığında ömür boyu lisans sahibi olabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0