Bir YouTuber, Antarktika Kıyılarında Gemi Benzeri Gizemli Yapı Buldu (Video)

67
12
6
5
3
YouTuber MrMBB333, Antarktika kıyılarında buzlarla kaplı bir gemiyi andıran gizemli bir yapı keşfetti. Söz konusu yapı, Antarktika'da zenginler için inşa edilmiş gizemli bir yeraltı sığınağı olduğu teorilerini de beraberinde getirdi.

Dünya’nın herhangi bir noktasını yüksek çözünürlüklü olarak görüntülemeyi mümkün kılan Google Earth, şu ana kadar pek çok tuhaf anın tüm internet kullanıcıları tarafından görüntülenebilmesini sağlamıştı. Ancak Google Earth’teki ‘tuhaf’ görüntülerin ucu bucağı bulunmuyor gibi görünüyor.

Kendisini ‘Dünya’nın Gözcüsü’ olarak tanımlayan MrMBB333 YouTube kanalı tarafından gerçekleştirilen ‘keşif’, Google Earth’teki bir tuhaflığı daha ortaya çıkardı ve komplo teorilerini beraberinde getirdi.

Antarktika’da keşfedilen gemi benzeri yapı

gemi

Antarktika kıyılarındaki buzulları inceleyen MrMBB333, bir gemiyi andıran tuhaf bir yapı keşfetti. yaklaşık 120 metre uzunluğa sahip olan bu yapı, her yıl kaybolan onlarca gemiden birinin Antarktika buzullarında gömülü olabileceğini düşündürdü.

Ancak yapıyı dikkatli bir şekilde incelediğimizde ve yapıya yukarıdan baktığımızı düşündüğümüzde, yapının gerçekten de buzlarla kaplı bir gemi olması halinde, yan yatmış bir gemiyi gösterdiğini söyleyebiliriz. Ancak detaylara baktığımızda gemi benzeri yapının eriyen buzlar ve kar yağışları sonucunda oluşmuş sıradan bir yapı olabileceğini de görüyoruz.

gemi benzeri yapı

Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi bilim insanları dışında hiçbir ‘kalıcı’ insan yerleşiminin bulunmadığı Antarktika’da son derece gizemli gemi benzeri bir yapının ortaya çıkarılması, bazı komplo teorilerini de beraberinde getirdi.

Bazı kişiler, söz konusu yapının 2012 filmindekine benzer şekilde ‘zengin ve soylu insanlar’ için yapılmış bir yer altı sığınağı olabileceğini dile getirirken, bazıları ise söz konusu geminin Nuh’un Gemisi dahi olabileceğini ifade ettiler.

MrMBB333’ün Antarktika kıyılarında bulduğu gemi benzeri şekli gösterdiği video

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/viral/mysterious-400ft-ice-ship-discovered-in-iceberg-by-google-earth-users/
67
12
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
67
12
6
5
3