Apple AirPods, Telefonunuzun Renginde Olabilirdi: Kulaklıkları, Cihazlarla Aynı Renk Yapmayı Planlamışlar!

6
3
2
0
0
Apple’ın şu ana kadar hep tek renk ile gelen AirPods modellerinde en başta beyaz dışında farklı renkler kullanmak istediği ortaya çıktı. Şirket, kulaklıkları iPhone 7’nin renk seçenekleriyle eşleştirmek istemiş; ancak daha sonra bundan vazgeçmiş.

ABD’li teknoloji devi Apple, birçok farklı kategoriden ürünleriyle karşımıza çıkıyor. Oldukça başarılı olan AirPods isimli kulaklıkları da bunlardan biri. İlk olarak 2016 yılında karşımıza çıkan cihaz, o zamandan beri sadece beyaz renk seçeneğiyle sunuluyordu.

Ancak bugün ortaya çıkan bilgiler, Apple’ın en başta AirPods modellerini farklı renk seçenekleriyle sunmayı düşündüğünü gösterdi.

Apple, iPhone 7’yle eşleşmesi için AirPods modellerine pembe, kırmızı, mor, siyah ve sarı renkleri getirmek istemiş

Apple koleksiyoncusu olan “KosutamiSan” isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görseller, şirketin ürünün erken aşamalarında farklı renkleri düşündüğünü gösterdi. Ancak şirket, daha sonra buna karşı bir karar alarak sadece beyaz renkle devam etti. Kullanıcı, bu kararın ürünün ilk lansmanına çok yakın bir zamanda alındığını da ekledi.

Kosutami isimli kullanıcı, şirketin birinci nesil AirPods'ta pembe, kırmızı, mor, siyah ve sarı renk seçeneklerini düşündüğünü ifade ediyor. Son olarak, mor rengi iptal edilen iPhone 7’nin renk seçenekleriyle eşleşmesi için kulaklıklarda bu renklerin düşünüldüğünü de ekliyor.

Apple’ın neden kulak içi kulaklıklarında sadece beyaz renk kullandığını merak ediyorsanız;

Kaynak : https://appleinsider.com/articles/23/05/30/apples-airpods-could-have-shipped-in-iphone-colors?utm_medium=rss
6
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
2
0
0