Apple, Akıllı Saatleri İçin Ücretsiz Ekran Tamiri Servisini Başlattı

8
4
4
2
1
Apple, Watch Series 2 ve Series 3 saatleri için ücretsiz ekran tamiri servisini başlattığını açıkladı. Bunun sebebi, kullanıcı herhangi bir şey yapmamış olsa bile ekranın kenarlarında çatlamalar oluştuğunun gözlenmesi. Ücretsiz tamir servisi yalnızca alüminyum kasa saatler için geçerli.

Apple, kendi internet sitesinde yayınladığı bir mesaja göre akıllı saatlerinde yeni bir sorun keşfetti. Apple Watch Series 2 ve Series 3 modelleri, kronik bir sorunla karşı karşıya ve bunun farkında olan Apple, yeni bir olaya imza atarak kendisini affettirmek istiyor.

Amerikan teknoloji devi, fark ettikleri bu kronik hatadan sonra bir ücretsiz tamir programı başlatarak müşterilerinin gönlünü kazanmak istiyor. Mesaja göre Apple Watch Series 2 ve Watch Series 3 isimli iki modelin alüminyum kasaya sahip modellerinin 38mm ve 42mm boyutlarındaki her iki varyasyonu da ücretsiz olarak tamir edilecek.

apple watch

İnternet sitesinde yayınlanan mesajda, “Apple, çok nadir de olsa Apple Watch Series 2 ve Series 3’ün alüminyum modellerinin ekranlarının kenarlarında çatlaklar oluşabildiğini belirledi” ibaresi yer aldı ve Apple servisinin konuyla ücretsiz olarak ilgileneceği belirtildi. Eğer bu iki modelden birine sahipseniz ve ekranınız yukarıda gördüğünüz fotoğraflardaki gibi çatlaklara sahipse bir Apple mağazasına gidip ücretsiz olarak tamir servisinden yararlanabilirsiniz.

Apple Watch ekranlarının neden böyle bir sorunla karşı karşıya kaldığı tam olarak bilinmiyor ve şirket bu konu hakkındaki sessizliğini koruyor. Yapılan açıklamalara dayanarak söyleyebiliriz ki eğer saatinizin ekranında kendi hatanızdan dolayı olduğunu düşündüğünüz bir çatlak var ise aslında sorunun kaynağı siz olmayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/08/apple-watch-free-screen-repair-program/?utm_source=mainrss
8
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
4
2
1