Apple'ın Netflix'e Rakip Olacak Olan TV Platformu Ücretsiz Olmayacak

38
9
4
3
1
Apple, yarın Apple News aboneliğini ve televizyon yayın platformunu ortaya çıkaracağı ve stratejisini açıklayacağını bir etkinlik düzenleyecek. Platformun fiyatının ise 9,99 dolar olacağı söyleniyor.

Apple'ın yarın orijinal içerik üreteceği platformunu açıklayacağı biliniyor. The Wall Street Journal'ın yayınladığı uzun bir rapora göre HBO, Showtime ve Starz gibi premium kanallarla görüşen Apple, kendi platformu için de bu kanallar gibi kullanıcılardan ücret talep edecek.

Etkinliğinde bu platformda bulanacak olan bazı TV programlarının da görüntülerini göstereceği tahmin edilen Apple, "Netflix katili" olarak tanımlanan bir uygulamada bunları toplayacak ve HBO, Showtime ve Starz gibi kanallara abone olmaları için kolay bir yol sunacak.

Apple'ın platformdan aylık olarak 9,99 dolar talep edeceği neredeyse kesinleşmiş olmasına rağmen şu andaki kullanıcıları için herhangi bir indirim sunup sunmayacağı bilinmiyor. Şirket, ayrıca yarınki etkinlikte iOS oyunlarını da bir araya getirecek bir oyun abonelik hizmeti de tanıtacak.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/3/24/18279646/apple-reportedly-charge-customers-9-99-a-month-for-hbo-showtime-starz-original-content-news
38
9
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
38
9
4
3
1